- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νεκρό εντοπίστηκε το 2 ετών κοριτσάκι που είχε εξαφανιστεί στον Πύργο Ηλείας
Οι αρχές το αναζητούσαν από το μεσημέρι της Δευτέρας
Πύργος Ηλείας: Νεκρό το 2χρονο κοριτσάκι - Η εξαφάνισή του και η τραγική κατάληξη στις έρευνες των αρχών
Νεκρό βρέθηκε από Πυροσβέστες πριν λίγα λεπτά το 2 ετών κορίτσι που είχε χαθεί χθες το μεσημέρι στον Πύργο Ηλείας.
Η Παναγιώτα, μόλις δύο ετών, λίγο μετά τη μια χθες το μεσημέρι, έφυγε από το σπίτι της για να παίξει σε αρδευτικό κανάλι, στην είσοδο της πόλης του Πύργου. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν και οι γονείς της, κάλεσαν την αστυνομία.
Λίγο μετά τις 10.30 το πρωί, πυροσβέστες που συμμετείχαν στις έρευνες, το εντόπισαν και το ανέσυραν νεκρό. Οι συγγενείς του κοριτσιού, έμαθαν την τραγική κατάληξη του κοριτσιού, βρίσκονται στο σημείο μαζί με συγγενείς τους, μη μπορώντας να πιστέψουν την εξέλιξη.
Η σορός του κοριτσιού θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της, ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονται ήδη σε επαφή με τους γονείς της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.