Ελλαδα

«Της άρπαξα το μαχαίρι και άρχισα να την καρφώνω» - Τι ομολόγησε ο 42χρονος δράστης

Ισχυρίζεται πως βρισκόταν σε άμυνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Της άρπαξα το μαχαίρι και άρχισα να την καρφώνω» - Τι ομολόγησε ο 42χρονος δράστης
© ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Δολοφονία στη Βαρβάκειο: «Της άρπαξα το μαχαίρι και άρχισα να την καρφώνω» - Ισχυρίζεται πως βρισκόταν σε άμυνα

Σε άμυνα ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν ο 42χρονος «χασάπης της Βαρβακείου» στην απολογία του για την άγρια δολοφονία της 60χρονης γυναίκας το πρωί της Τρίτης στην πλατεία Θεάτρου.

«Πήγαμε να κάνουμε χρήση στην πλατεία Θεάτρου. Πήγα στην τουαλέτα και όταν επέστρεψα, μου επιτέθηκε με το μαχαίρι. Είχε πάρει κόκα και είχε γίνει επιθετική. Ήταν ανεξέλεγκτη… Της άρπαξα το μαχαίρι και άρχισα να τη μαχαιρώνω. Δεν κατάλαβα πως το έκανα…», ανέφερε ο δράστης.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο 42χρονος θύτης και η 60χρονη υπήρξαν κατά το παρελθον σύντροφοι, αλλά η εξάρτησή τους από τα ναρκωτικά τους ένωναν συχνά όταν ήθελαν να πάρουν την δόση τους.

Αυτό συνέβη και το πρωινό της 23ης Μαΐου όταν και συναντήθηκαν με την 60χρονη ψυχολόγο στην πλατεία Θεάτρου, λίγα μόλις μέτρα απο τη Βαρβάκειο αγορά για να κάνουν χρήση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τον δράστη, η 60χρονη ψυχολόγος εκανε χρήση κοκαΐνης. Όταν κάποια στιγμή εκείνος πήγε τουαλέτα, επέστρεψε και, όπως ισχυρίζεται, είδε έναν άνθρωπο εκτός ορίων. Συγκεκριμένα, όπως είπε στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών η 60χρονη του επιτέθηκε με το μαχαίρι και εκείνος δίχως να μπορεί να την ηρεμήσει, για να σώσει τη ζωή του, την αφοπλισε και αρχισε να την καρφώνει. Στη συνέχεια, την εγκατέλειψε και κατέφυγε στο ξενοδοχειο οπου διέμενε τον τελευταιό καιρό.

Ο άνδρας παραδέχτηκε τα πάντα για την δολοφονία της 60χρονη τονίζοντας πως της επιτέθηκε για να σώσει τη ζωή του, χωρίς όμως να μπορει να δικαιολογησει τον αριθμό των χτυπημάτων που της κατάφερε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ