Ελλαδα

Στα ίχνη του δολοφόνου της 50χρονης στη Βαρβάκειο οι αρχές

Πολλαπλές μαχαιριές στο λαιμό φέρει η γυναίκα - Πού στρέφονται οι έρευνες

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βαρβάκειος: Τα αίτια θανάτου της 50χρονης που φέρει τραύματα με μαχαίρι στον λαιμό - Στους κύκλους των τοξικοεξαρτημένων στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας.
Πολλαπλές μαχαιριές στον λαιμό φέρει η γυναίκα, η σορός της οποίας εντοπίστηκε στη Βαρβάκειο © Eurokinissi/Κώστας Τζούμας

Βαρβάκειος: Τα αίτια θανάτου της 50χρονης που φέρει τραύματα με μαχαίρι στον λαιμό - Στους κύκλους των τοξικοεξαρτημένων στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας.

Πολλαπλές μαχαιριές στον λαιμό φέρει η γυναίκα, η σορός της οποίας εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί στη Βαρβάκειο αγορά. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση των αστυνομικών, η γυναίκα, ηλικίας 50 ετών, έφερε τουλάχιστον πέντε μαχαιριές στο λαιμό, οι οποίες πιθανόν να την οδήγησαν στον θάνατο.

Πρόκειται για μια γυναίκα γνωστή στην περιοχή της Βαρβακείου, γνωστή για την εξάρτηση της από ουσίες. Ο κύκλος των υπόπτων είναι συγκεκριμένος και σχετίζεται με την έξη της γυναίκας στα ναρκωτικά.

Η ευρύτερη περιοχή, αποτελεί κέντρο διακίνησης δόσεων σε ουσιοεξαρτημένους και οι αστυνομικοί πλέον, αναζητούν άλλους τοξικομανείς, καθώς θεωρούν πως ο δράστης κινείται σε αυτό τον χώρο.

Προφανώς, τσακώθηκαν για την δόση, όπως γίνεται συχνά, εκτιμά αστυνομικός που συμμετέχει στις έρευνες. Η άτυχη γυναίκα, έχασε αρκετό αίμα και μια πρόχειρη εκτίμηση δείχνει πως η δολοφονία έγινε κατά την διάρκεια της νύχτας ή νωρίς το πρωί.

Στην περιοχή της Βαρβακείου, οι αστυνομικοί εντοπίζουν συχνά σορούς ουσιοεξαρτημένων, οι οποίοι έπειτα από χρήση ηρωίνης ή άλλων ουσιών, αφήνουν την τελευταία τους πνοή.

Η σορός της γυναίκας, θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών και την Πέμπτη, εκτός απροόπτου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια θανάτου της 50χρονης.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει τις προσαγωγές υπόπτων και ατόμων που γνωρίζουν την «αγορά των ναρκωτικών» στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να μάθουν με ποιον έκανε παρέα η 50χρονη, ώστε να φτάσουν στα ίχνη του δολοφόνου της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ