Ελλαδα

Ενέδρα θανάτου στο Ρέθυμνο - Νεκρός 46χρονος μέσα σε αυτοκίνητο

Εκτελέστηκε με βολές από κυνηγετικό όπλο το θύμα - Πού στρέφονται οι έρευνες

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απετράπη οπαδικό επεισόδιο στη Ν. Ιωνία - Σύλληψη 87 ατόμων
Απετράπη οπαδικό επεισόδιο στη Ν. Ιωνία - Σύλληψη 87 ατόμων © Eurokinissi

Έγκλημα στο Ρέθυμνο: Νεκρός 46χρονος μέσα σε αυτοκίνητο - Ενέδρα θανάτου έστησε ο δράστης της δολοφονίας στην Αρχοντική.

Ενέδρα θανάτου φαίνεται ότι είχε στήσει ο δράστης ή οι δράστες στον 46χρονο άνδρα ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του στην Αρχοντική Ρεθύμνου.

Εκτελέστηκε με βολές από κυνηγετικό όπλο αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, με τους αστυνομικούς να αναζητούν στοιχεία από καταθέσεις κατοίκων της ευρύτερης περιοχής προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του δράστη.

Μια διαδικασία ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς τα στόματα δύσκολα ανοίγουν αφού η ευρύτερη οικογένεια του θύματος, έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές για διάφορα αδικήματα, μέχρι και ανθρωποκτονία.

Κάμερες από καταστήματα και σπίτια ερευνώνται από τις αρχές, ενώ η σύζυγος του θύματος, δήλωσε πως έχει να δει τον σύζυγο της σχεδόν 30 ώρες.

Ο φόβος των αστυνομικών είναι μια βεντέτα ανάμεσα στις οικογένειες των δραστών και του θύματος και η αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου βρίσκεται σε ετοιμότητα.

Από την οικογένεια του θύματος οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να αντλήσουν πληροφορίες σχετικά με το εάν ο 46χρονος είχε έχθρες ή προστριβές, γεγονός που δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερους φόβους για αντίποινα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ