Ελλαδα

Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον πατέρα που ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο

Ο 37χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος και σε καταστολή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άρτα: Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον πατέρα
ΑΡΧΕΙΟ © Pixabay / esudroff

Άρτα: Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον πατέρα του άτυχου βρέφους που το ξέχασε στο αυτοκίνητο

Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια άσκησε πριν από λίγο ο εισαγγελέας Άρτας στον 37χρονο πατέρα του μωρού που έχασε τη ζωή του κλεισμένο μέσα στο αυτοκίνητο για τουλάχιστον 6 ώρες.

Ο πατέρας νοσηλεύεται φρουρούμενος και σε καταστολή στο Νοσοκομείο της Άρτας, ενώ σε καταστολή βρίσκεται και η 27χρονη μητέρα του άτυχου βρέφους.

Νωρίς το πρωί και ενώ πήγαινε το παιδί στον βρεφονηπιακό σταθμό, ο 37χρονος έλαβε κλήση από συνάδελφο του προκειμένου να ανταποκριθούν σε επείγουσα κλήση για βλάβη στην Λευκάδα. Μιλούσε στο τηλέφωνο ενώ πάρκαρε σε χώρο στάθμευσης σούπερ-μάρκετ, κλείδωσε το αμάξι, μπήκε στο αυτοκίνητο του συναδέλφου του και έφυγαν.

Tο μεσημέρι όταν η μητέρα του αναζήτησε το μικρό κορίτσι, από τον βρεφονηπιακό σταθμό την ενημέρωσαν πως σήμερα δεν είχε έρθει. Αμέσως, κάλεσε τον σύζυγο της, ο οποίος συνειδητοποίησε πως ξέχασε το 5,5 μηνών παιδί τους, στο αυτοκίνητο. Έτρεξε και την βρήκε αναίσθητη στο καθισματάκι της. Αμέσως την μετέφερε στο νοσοκομείο Άρτας, όπου οι γιατροί, απλώς διέγνωσαν τον θάνατο της.

Το παιδί, μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Άρτας και η αιτία θανάτου παραμένει άγνωστη και γρίφος, προς το παρόν, για τους αστυνομικούς και τους εισαγγελείς.

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας.

Από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο της Άρτας βρίσκονται οι συγγενείς και οι συνάδελφοι του ζευγαριού.

Η δήλωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, για τον θάνατο του βρέφους στην Άρτα

«Στις 2.55, το μεσημέρι, προσήλθαν στα επείγοντα δύο γονείς με βρέφος 5,5 μηνών, νεκρό, το οποίο ξεχάστηκε στο αυτοκίνητο από τον πατέρα. Το προσωπικό έδωσε και την ψυχή του να το επαναφέρει. Παρότι ήταν στην αλλαγή βάρδιας, παρέμειναν στο νοσοκομείο οι πρωινοί συνάδελφοι. Μαζί με τους απογευματινούς, όλοι μαζί οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο έκαναν τα πάντα να το επαναφέρουν. Πέραν του πρωτοκόλλου. Δεν τα κατάφεραν.

Δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό τέλος του βρέφους. Βρίσκεται νεκρό στο νοσοκομείο.

Οι γονείς σε σοκ νοσηλεύονται σε ξεχωριστούς, ασφαλείς θαλάμους. Πολλοί συγγενείς βρίσκονται στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ.

Κρίμα που δεν προλάβαμε».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cshuiui4z4jl)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ