Ελλαδα

Εκτός κινδύνου οι τρεις μαθήτριες που τραυματίστηκαν σε σχολική εκδρομή στην Αίγινα

Στον ανακριτή ο οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παίδων Αγία Σοφία
Άρτα: Αερογέφυρα ζωής για 14χρoνο - Μεταφέρεται στο «Παίδων» © EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Αίγινα: Η κατάσταση των τριών μαθητριών μετά τον τραυματισμό τους σε σχολική εκδρομή - Στον ανακριτή ο οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ

Στο νοσοκομείο «Παίδων» παραμένουν για προληπτικούς λόγους οι δύο από τις τρεις μαθήτριες Γυμνασίου που τραυματίστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (5.5) κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στην Αίγινα.

Τα τρία κορίτσια βρέθηκαν ξαφνικά ανάμεσα σε δύο πούλμαν. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το πούλμαν είχε ακινητοποιηθεί και αποβίβαζε μαθητές από το 5ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου, που πραγματοποιούσαν εκδρομή, όταν ξαφνικά λύθηκε το χειρόφρενο ενός άλλου πούλμαν που μετέφερε προσκυνητές, με αποτέλεσμα οι τρεις μαθήτριες να βρεθούν ανάμεσα στα δύο πούλμαν και στη συνέχεια το πούλμαν να προσκρούσει σε δέντρο. 

Οι μαθήτριες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, έγιναν οι πρώτες εξετάσεις και μετά από ακτινολογικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η μία κοπέλα έφερε κακώσεις στον θώρακα, ενώ οι άλλες δύο απλές εκδορές. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή οι δύο από τις τρεις τραυματισμένες μαθήτριες νοσηλεύονται στο «Παίδων», χωρίς κανέναν κίνδυνο, εντελώς προληπτικά. Η τρίτη κοπέλα πήρε εξιτήριο το βράδυ της Πέμπτης (5.5). 

Σήμερα, αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή Πειραιά ο 40χρονος οδηγός του ΚΤΕΛ.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cse6lyab00e1)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ