Ελλαδα

Συνήγορος του Πολίτη: «Αστυνομική αυθαιρεσία και ρατσιστικό κίνητρο»

Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Αστυνομική αυθαιρεσία και ρατσιστικό κίνητρο»: Εκδήλωση πραγματοποίησε ο Συνήγορος του Πολίτη στη Θεσσαλονίκη.
Ο Συνήγορος του Πολίτη Ανδρέας Ποττάκης / © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

«Αστυνομική αυθαιρεσία και ρατσιστικό κίνητρο»: Εκδήλωση πραγματοποίησε ο Συνήγορος του Πολίτη στη Θεσσαλονίκη.

Εκδήλωση με θέμα «Αστυνομική αυθαιρεσία και ρατσιστικό κίνητρο» πραγματοποίησε ο Συνήγορος του Πολίτη την Τρίτη, 2 Μαΐου, στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΔΣΘ).

Εκτός από τον Συνήγορο του Πολίτη Ανδρέα Ποττάκη, μίλησαν η Ελισάβετ Συμεωνίδου-Καστανίδου, Καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο Κώστας Τσιτσελίκης, Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών και Περιφερειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και ο Σταύρος Κεσελίδης, Βοηθός Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης.

Ο Συνήγορος του Πολίτη Ανδρέας Ποττάκης

Η εκδήλωση αποτελεί μία από τις ενέργειες της πράξης «Δράσεις του Συνηγόρου του Πολίτη για την ενίσχυση της χρηστής διακυβέρνησης, της λογοδοσίας και καταπολέμησης της κακοδιοίκησης στον δημόσιο τομέα». Η πράξη συγχρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Χρηστή Διακυβέρνηση, Θεσμοί, Διαφάνεια» των EEA Grants (Χρηματοδοτικός Μηχανισμός ΕΟΧ) που αντιπροσωπεύουν τη συμβολή της Ισλανδίας, του Λιχτενστάιν και της Νορβηγίας για μια πράσινη, ανταγωνιστική Ευρώπη χωρίς αποκλεισμούς.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ