Ελλαδα

Επιχείρηση της Αστυνομίας στην Αιτωλοακαρνανία: Δέκα συλλήψεις για σωρεία κλοπών και ληστειών

Τουλάχιστον 30 επιθέσεις σε καταστήματα

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΕΛ.ΑΣ
ΑΡΧΕΙΟ © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Αιτωλοακαρνανία: Δέκα συλλήψεις Ρομά για σωρεία κλοπών και ληστειών - Εξάρθρωση πολυμελούς σπείρας

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται από το πρωί στην Αιτωλοακαρνανία για την εξάρθρωση πολυμελούς σπείρας, η οποία φέρεται να πραγματοποιούσε ληστείες και κλοπές σε χρυσοχοεία και καταστήματα με κοσμήματα της περιοχής αλλά και όμορων νομών.

Πρόκειται για μια ομάδα Ρομά που τον τελευταίο καιρό, φαίνεται πως είχαν διαπράξει τουλάχιστον 30 επιθέσεις σε καταστήματα σε Άρτα, Λευκάδα και Αιτωλοακαρνανία. Βάση της συμμορίας φαίνεται πως ήταν το Αγρίνιο όπου οι κατηγορούμενοι έφευγαν ανά ομάδες και χτυπούσαν τα καταστήματα από τα οποία αφαιρούσαν ακριβά αντικείμενα, είτε με την μέθοδο της απασχόλησης, είτε παραβιάζοντας τις πόρτες ή τις τζαμαρίες.

Μέχρι αυτή την στιγμή, η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου, έχει προχωρήσει σε δέκα συλλήψεις, ενώ η επιχείρηση συνεχίζεται αφού στην σπείρα, φαίνεται πως συμμετέχουν τουλάχιστον 15 άτομα.

Οι αστυνομικοί αναζητούν επίσης τους κλεπταποδόχους, τους ανθρώπους δηλαδή που αγόραζαν τα κλοπιμαία και έδιναν μικροποσά στους κατηγορούμενους προκειμένου τα κλεμμένα αντικείμενα να επιστραφούν στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων.

Οι συλληφθέντες, θα δώσουν κατάθεση στους αστυνομικούς, θα οδηγηθούν για δακτυλοσκόπηση και εν συνεχεία θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα Αγρινίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY