Ελλαδα

«Θα μπουν δύο αθώοι στη φυλακή»: Τι υποστηρίζει ο 40χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Για «άλματα λογικής» κάνει λόγο η δικηγόρος των δύο αδελφών

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Δολοφονία Καραϊβάζ: Οι δηλώσεις του 40χρονου κατηγορούμενου περί αθωότητας και η θέση της δικηγόρου του

Αθώος δηλώνει ο 40χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ τον Απρίλιο του 2021 στον Άλιμο. Σε δηλώσεις του μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει πουθενά μέσα στη δικογραφία. 

Σε βάρος του 40χρονου έχουν εκδοθεί δύο εντάλματα: το ένα για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και το δεύτερο για εκτέλεση στην περιοχή του Γαλατσίου. «Οι δολοφόνοι του κυρίου Καραϊβάζ θα μείνουν ελεύθεροι και θα μπουν δύο αθώοι στη φυλακή με οικογένειες. Εγώ θα αποδείξω, δεν υπάρχω πουθενά, σαν οντότητα, σαν τίποτα στις δικογραφίες. Ο κόσμος θα τις διαβάσει, θα την ανεβάσω τη δικογραφία μου να τη διαβάσει όλος ο κόσμος. Γελάω δυστυχώς», ανέφερε ο 40χρονος σε δηλώσεις του στον Alpha και πρόσθεσε: «Θέλω να μου πουν την Τετάρτη που θα περάσω Ανακριτή και Εισαγγελέα ποια είναι τα στοιχεία που με προφυλακίζουν, τίποτα άλλο. Αλλά οι δολοφόνοι του κυρίου Καραϊβάζ θα μείνουν έξω».

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Άλματα λογικής» εντοπίζει η δικηγόρος των δύο κατηγορουμένων

«Οι εντολείς μου αρνούνται με κάθε τρόπο την κατηγορία. Να πούμε και να αποσαφηνιστεί σχετικά με το παρελθόν των δύο αδελφών ότι δεν έχουν ποινικό παρελθόν με την έννοια των καταδικών. Έχουν λευκό ποινικό μητρώο» υποστηρίζει η Αθανασία Σταυρή, δικηγόρος των κατηγορουμένων για την εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ.

Σε δηλώσεις της στο Mega, η κ. Σταυρή υποστήριξε ότι «δεν είναι σωστό να σχολιαστούν στο παρόν στάδιο στοιχεία της δικογραφίας», ενώ πρόσθεσε ότι «πλειάδα στοιχείων δεν υπάρχει, αυτό μπορώ να σας πω. Θα αποδειχθεί ότι τα στοιχεία μεταξύ τους δεν συνδέονται και θα αποδειχθεί ότι υπάρχουν ”άλματα” λογικής». 

Διαβάστε τις εξελίξεις στη δολοφονία Καραϊβαζ