Ελλαδα

Ο Παύλος Γερουλάνος αποχαιρετά την αδελφή του με ένα συγκινητικό μήνυμα

Τι προβλέπεται για το τελευταίο αντίο στην Δέσποινα Γερουλάνου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δέσποινα Γερουλάνου: Ο Παύλος Γερουλάνος αποχαιρετά την αδελφή του και το μήνυμα στήριξης για το Μουσείο Μπενάκη

Σε στενό οικογενειακό κύκλο θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, 20 Απριλίου, η κηδεία της Δέσποινας Γερουλάνου και η αποτέφρωση της σορού στη Ριτσώνα στις 17.30.

Mε μια λιτή ανακοίνωση στο Facebook, o Παύλος Γερουλάνος ενημέρωσε τους ακολούθους του ότι το τελευταίο αντίο στη Δέσποινα Γερουλάνου θα δοθεί αύριο.

Μάλιστα ο υποψήφιος βουλευτής δήλωσε ότι αντί στεφάνων, η οικογένεια της εκλιπούσας θα ήθελε να ενισχυθεί το Μουσείο Μπενάκη.

Η ανάρτηση του Παύλου Γερουλάνου:

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας, για την αγάπη και τα υπέροχα λόγια στήριξής σας αυτήν την ώρα. Όλη η οικογένειά μας, σας είναι ευγνώμων. Θα αποχαιρετήσουμε τη Δέσποινα αύριο Πέμπτη, στις 17:30, στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας. Επιθυμία όλων μας είναι, όσοι θέλουν, αντί στεφάνων να ενισχύσουν το Μουσείο Μπενάκη.

ALPHA BANK Αριθ. λογαριασμού: 369 00 2002 000759IBAN: GR31 0140 3690 3690 0200 2000 759SWIFT CODE (BIC): CRBAGRAAXXX»

Το συγκινητικό αντίο του Παύλου Γερουλάνου στην αδελφή του

Το τελευταίο αντίο μέσω των social media επέλεξε να πει  την Τρίτη ο Παύλος Γερουλάνος στην αγαπημένη του αδελφή, η οποία έχασε τη μάχη και κατέληξε στο νοσοκομείο.

Η Δέσποινα Γερουλάνου έπασχε από μία αυτοάνοση ασθένεια που είχε «χτυπήσει» το αναπνευστικό της σύστημα και μετά από μία σοβαρή λοίμωξη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Η κατάστασή της κρίθηκε από την πρώτη στιγμή σοβαρή και η ίδια έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Τις τελευταίες μέρες η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί και βρέθηκε στην εντατική όπου και κατέληξε.

«Αντίο αδελφούλα μου… Σ´ αγαπώ πολύ.», έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Γερουλάνος την οποία συνόδευσε με το τραγούδι «The Host of Seraphim»,  των Dead Can Dance.