Ελλαδα

Στα δικαστήρια για την απολογία του ο Μπόρις Κλέιμαν

Σε διαζύγιο προχωρά η σύζυγος του τερματοφύλακα

Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μπόρις Κλέιμαν βιασμός 17χρονης: Στα δικαστήρια για την απολογία του - Διαζύγιο από τη σύζυγό του

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθεί σε λίγα λεπτά ο 32χρονος τερματοφύλακας Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού. Πλήθος δημοσιογράφων από την Ελλάδα αλλά και τη γενέτηρά του, το Ισραήλ, βρίσκονται έξω από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, καθώς η υπόθεση έχει λάβει διεθνείς προεκτάσεις.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έφτασε λίγο πριν τις 10.30 στα δικαστήρια συνοδευόμενος από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή. Μαζί του, βρίσκονται και οι συνήγοροι του, οι οποίοι έχουν προετοιμάσει την απολογία του. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνείται ότι προσπάθησε να βιάσει την ανήλικη. Όπως έχει αναφέρει στους αστυνομικούς, δεν γνώριζε πως η 17χρονη μαθήτρια από το Βέλγιο ήταν ανήλικη και όπως φέρεται να είπε, ήταν αυτή που τον προσέγγισε και όχι ο ίδιος.

Σήμερα θα αποφασιστεί εάν ο ίδιος θα προφυλακιστεί ή όχι, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν στα νύχια του, από τα οποία ελήφθησαν δείγματα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρχε σε αυτά γενετικό υλικό της 17χρονης. Η εξέταση έγινε καθώς η ανήλικη κατήγγειλε ότι ο Μπόρις Κλέιμαν, έβαλε το χέρι του μέσα από τη φούστα της και την ακούμπησε στα γεννητικά της όργανα.

Πριν από λίγα 24ωρα, ο Αχιλλέας Μπέος, ζήτησε τη διακοπή του συμβολαίου του, όπως επίσης και του συναδέλφου του Ροντρίγκο Εσκοβάλ. Επειδή, όπως ανέφερε σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, «δεν γίνεται αυτός ο άνθρωπος να αποτελεί ίνδαλμα, πρότυπο αθλητή για τα μικρά παιδιά. Αυτό που κατηγορείται ότι έκανε, είναι ενάντια στις αντιλήψεις μου, στις πεποιθήσεις και τα πιστεύω μου. Δεν δέχομαι τέτοιους ανθρώπους στην ομάδα».

Σε διαζύγιο προχωρά η σύζυγος του Μπόρις Κλέιμαν

Αυτό που αποκάλυψε ο δήμαρχος Βόλου, και προξένησε εντύπωση ήταν πως η σύζυγος του Κλέιμαν, την Κυριακή βρισκόταν στο Ισραήλ με τα δυο παιδιά τους, και όπως η ίδια δήλωσε  στα τοπικά μέσα ενημέρωσης θα ξεκινήσει άμεσα τη διαδικασία διαζυγίου, αφού η ίδια δεν μπορεί να βρίσκεται μαζί με έναν άνθρωπο που φλερτάρει ενώ είναι παντρεμένος και ειδικά ανήλικα κορίτσια. Ο Μπόρις Κλέιμαν είχε αναλάβει να κρατήσει το μικρό παιδί της οικογένειας του, ενώ η σύζυγος του μαζί με τα άλλα δύο παιδιά βρίσκονταν στο Ισραήλ. Όμως, ο Μπόρις Κλέιμαν φέρεται να βρήκε μια κοπέλα η οποία ανέλαβε να φροντίσει το παιδί του και μαζί με τον Εσκοβάλ, ήρθε στην Αθήνα.

Όπως είχε δηλώσει και χθες στην ATHENS VOICE ο συνήγορος του τερματοφύλακα, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο εντολέας του «δηλώνει αθώος. Δεν έκανε τίποτε από όσα του καταλογίζουν, δεν βίασε και δεν έκανε κακό στο κορίτσι. Σήμερα θα δώσει τις εξηγήσεις του στον ανακριτή, για το τι συνέβη».