Ελλαδα

Έρευνα στον Πύργο για νέα υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα 15χρονη

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο συλληφθέντες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έρευνα στον Πύργο για νέα υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα 15χρονη

Πύργος: Έρευνα για υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα ανήλικη - Η σύλληψη δύο ατόμων και η πρώτη κατάθεση του κοριτσιού

Ελεύθεροι με εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας αφέθηκαν τη Μ. Τετάρτη (12.4) δύο συλληφθέντες, που φέρεται να εμπλέκονται σε υπόθεση μαστροπείας, βιασμού και ασέλγειας σε ανήλικη επί πληρωμή στον Πύργο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δύο άνδρες, συνελήφθησαν στον Πύργο από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., κοντά στο σπίτι του ενός εξ αυτών που φαίνεται πως είχε κανονίσει την ερωτική συνεύρεση της 15χρονης κοπέλας με τον δεύτερο συλληφθέντα. Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν τις ύποπτες κινήσεις των δύο εμπλεκόμενων ανδρών και της ανήλικης, προχωρώντας αρχικά στην προσαγωγή των ανδρών στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας.

Πληροφορίες του ilialive.gr, αναφέρουν ότι ο ένας εκ των δύο εμπλεκομένων είναι αρκετά γνωστός στον Πύργο και με συχνά παραβατική συμπεριφορά. Πρόκειται για το πρόσωπο που φέρεται να έκλεινε ραντεβού για να εκδίδει την ανήλικη σε διάφορους άντρες.  Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αντιλήφθηκαν πως βρίσκονται μπροστά σε μια πολύ σοβαρή υπόθεση με πιθανές προεκτάσεις και άλλους εμπλεκόμενους, προσήγαγαν τους δράστες και ανέλαβε την περαιτέρω έρευνα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr έχουν φτάσει σε σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση.

Το κορίτσι που αναμένεται να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο, φέρεται να υποστήριξε πως αυτό δεν είναι το πρώτο ερωτική ραντεβού που είχε και πως εξαναγκάστηκε σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ και ilialive.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ