Ελλαδα

Ποινική δίωξη για βιασμό ανήλικης στον Μπόρις Κλέιμαν

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Μπόρις Κλέιμαν: Ποινική δίωξη για βιασμό ανήλικης και άλλα αδικήματα στον τερματοφύλακα

Ποινική δίωξη για βιασμό χωρίς συναίνεση και άλλα αδικήματα ασκήθηκε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε βάρος του ποδοσφαιριστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό χωρίς συναίνεση, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα, φέρεται σύμφωνα με την μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του πως τα ξημερώματα βρισκόταν σε γνωστό μπαρ του Κολωνακίου.

Εκεί, έχοντας πιεί μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, προσπάθησε να πιάσει κουβέντα με μια κοπέλα που βρισκόταν στο ιδιο μαγαζί με την παρέα της. Κάποια στιγμή όμως, φαίνεται πως τα χέρια του, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, έφτασαν σε σημεία του σώματος της νεαρής που προκάλεσαν τον εκνευρισμό και την αντίδραση της. Η παρέα της αμέσως προσπάθησε να απομακρύνει τον γνωστό τερματοφύλακα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι προσήγαγαν όλους τους εμπλεκόμενους στο τμήμα.

Εκεί, η νεαρή κοπέλα υπέβαλε μήνυση κατά του τερματοφύλακα με αποτέλεσμα ο Κλέιμαν να συλληφθεί.

ΠΑΕ Βόλος: Διακοπή συμβολαίων σε Κλέιμαν και Εσκοβάλ

Σημειώνεται ότι η ΠΑΕ Βόλος, με επίσημη ανακοίνωσή της, έθεσε εκτός ομάδας τον τερματοφύλακα Μπόρις Κλέιμαν και τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, Ροντρίγκο Εσκοβάλ.

«Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους. Ήδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζέρ τους».