- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός μέχρι την Κυριακή του Πάσχα
Οι περιοχές με βροχές - Τα νεότερα προγνωστικά
Ο καιρός μέχρι την Κυριακή του Πάσχα: Τα τελευταία προγνωστικά και οι περιοχές με βροχές
Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός έως την Κυριακή του Πάσχα (16.4) με τις σημαντικότερες βροχές και καταιγίδες να αναμένονται σήμερα, Μ. Τρίτη (11.4), τη Μ. Παρασκευή (14.4), καθώς και την Κυριακή του Πάσχα (16.4).
Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται ο υετός που αναμένεται ανά τρίωρο έως και το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα.
Η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει σταδιακή άνοδος έως και τη Μ. Παρασκευή (14.4) ενώ το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα θα σημειωθεί μικρή πτώση. Τέλος, δυτικοί έως βόρειοι άνεμοι έως 6-7 μποφόρ θα επικρατήσουν στα πελάγη έως τη Μ. Τετάρτη (12.4) ενώ από την Πέμπτη (13.4) θα στραφούν σε νότιους έως δυτικούς ίδιας έντασης.
Ο καιρός έως την Κυριακή του Πάσχα (16.4) - Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Άστατος θα είναι και σήμερα, Μ. Τρίτη ο καιρός με βροχές στα ανατολικά και νότια και καταιγίδες μέσα στο Αιγαίο, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη. Ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα και στη συνέχεια και αύριο, Μ. Τετάρτη και κυρίως Μ. Πέμπτη θα επικρατήσουν ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες με τον υδράργυρο να εκτοξεύεται στους 24 και 26 βαθμούς.
Τη Μ. Παρασκευή ο καιρός θα είναι μουντός, στο κλίμα της ημέρας με βροχοπτώσεις στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια χωρίς αυτή όμως η εξέλιξη να επηρεάσει την περιφορά των επιτάφιων. Από το απόγευμα στις περισσότερες περιοχές ο καιρός θα ανοίξει. Το Μ. Σάββατο ο καιρός αναμένεται καλός. Την Κυριακή του Πάσχα αναμένονται βροχές στα δυτικά και βόρεια προς το απόγευμα, ενώ στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια.
Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, «η αστάθεια του καιρού επηρεάζεται από το χαμηλό βαρομετρικό από την περιοχή της Ιταλίας που θα προσπαθήσει να κινηθεί λίγο πιο ανατολικά και θα δώσει άστατο καιρό από το μεσημέρι και στη συνέχεια για τη δυτική και βόρεια Ελλάδα. Αυτό το λαμβάνουμε υπ΄όψιν μας γιατί ίσως επηρεαστεί και το ψήσιμο του οβελία και γενικότερα το πασχαλινό γλέντι για τα δυτικά και βόρεια. Στις υπόλοιπες όμως περιοχές ο καιρός θα θυμίζει άνοιξη με κάποιες συννεφιές και τον υδράργυρο κοντά στους 22-23 βαθμούς Κελσίου».
Ο καιρός τη Δευτέρα του Πάσχα θα έχει αρκετές βροχές, και στην Αττική, ωστόσο δεν φαίνεται να προκαλέσει προβλήματα στην επιστροφή των εκδρομέων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας από τους τελευταίους επιζώντες του Ολοκαυτώματος έφυγε αφήνοντας ισχυρή μαρτυρία
H ποιότητα του αέρα παραμένει υποβαθμισμένη σε όλη τη χώρα
Συνελήφθη άνδρας που φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά καίγοντας υπολείμματα καλλιέργειας
Επιχείρηση διάσωσης 10 ν.μ. από τη Λήμνο - Άνδρας με καρδιακό επεισόδιο μεταφέρθηκε σε μονάδα
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Mετά την έξοδο Κηφισίας στο ρεύμα προς αεροδρόμιο
Εδαφικός πολφός από εργασίες Μετρό διέφυγε μέσω αγωγού - Καμία απειλή για την ασφάλεια
Η απάντηση σε σχετικό δημοσίευμα
Η επιχείρηση-αστραπή της Αστυνομίας
Τι πραγματικά συμβαίνει στην ατμόσφαιρα
Λόγω των κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ
Τρεις συλλήψεις από την Αστυνομία στην Αχαΐα
Πότε γιορτάζουν τελικά ο Γιώργος, η Γεωργία και η Γωγώ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.