Ελλαδα

Αρνείται κάθε κατηγορία ο 78χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 16χρονης βαφτισιμιάς του

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του «ξανθού μάγου»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα προστατεύει με τα χέρια της το πρόσωπό της από τον κακοποιητή της
(φωτογραφία αρχείου) © Pixabay / ninocare

«Ξανθός μάγος»: Ο 78χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη βαφτισιμιά του - Η άρνηση των κατηγοριών και η δημοσιοποίηση των στοιχείων του

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 78χρονου «ξανθού μάγου», που συνελήφθη για τον βιασμό της 16χρονης βαφτισιμιάς του στη Χαλκιδική, έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές. 

Ο 78χρονος, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη φυλακή, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, υποστηρίζει πως είναι αθώος και πως έπεσε θύμα εκβιασμού από την 16χρονη κοπέλα ενώ την ίδια στιγμή, προκαλεί ισχυριζόμενος ότι η βαφτισιμιά του προχώρησε στις καταγγελίες όταν ο ίδιος αρνήθηκε να της δώσει ένα χρηματικό ποσό που ζητούσε για να αγοράσει ναρκωτικά.

Την Παρασκευή (31.3) η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 78χρονου, «σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις: α) του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και β) της κατάχρησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που φέρονται ότι τελέσθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από το μήνα Ιούνιο του έτους 2020 έως και το μήνα Αύγουστο του έτους 2021, στη Νέα Καλλικράτεια και στη Θεσσαλονίκη».

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 78χρονος, από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Αύγουστο του 2021, ενώ βρισκόταν μόνος του με την τότε 16χρονη βαφτισιμιά του σε περιοχή της Χαλκιδικής, την περιήγαγε σε κατάσταση ανικανότητας για αντίσταση, προσφέροντάς της κάνναβη σε τσιγάρο και αλκοόλ και, στη συνέχεια, την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-crl8ahgbypih)

«Ξανθός μάγος»: Η θέση του 78χρονου κατηγορούμενου

Ο 78χρονος, γνωστός και ως «ξανθός μάγος», μπορεί να αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του προσάπτουν, ωστόσο δεν έπεισε τις Αρχές και προφυλακίστηκε. Μέσα από τη φυλακή παρουσιάζει τη δική του εκδοχή, λέγοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια της 16χρονης προβαίνει σε ανάλογη καταγγελία καθώς, πριν από λίγα χρόνια, είχε εκβιάσει και άλλον άνθρωπο, επειδή δεν τους έδινε χρήματα. Υποστηρίζει, ακόμη, ότι η 16χρονη τον είχε προειδοποιήσει πως αν δεν του δώσει τα χρήματα που του ζητούσε, εκείνη θα πήγαινε στην αστυνομία για να καταγγείλει πως της έριξε ναρκωτικές ουσίες στο ποτό και πως ασελγούσε πάνω της, ενώ ισχυρίζεται ότι αποδεικνύεται ιατρικά πως, λόγω προχωρημένης ηλικίας, δεν έχει στυτική λειτουργία και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να τελέσει το κακούργημα του βιασμού.

Η συνήγορος του 78χρονου, Κική Πακιρτζίδου από την πλευρά της ανέφερε ότι σύντομα θα υποβάλει αίτημα για να αρθεί η προσωρινή κράτηση του πελάτης, καθώς «δεν συντρέχουν λόγοι» για να βρίσκεται στη φυλακή. «Ο εντολέας μου έχει περάσει τον μέσο όρο του προσδόκιμου ζωής στην Ελλάδα, δεν είναι ύποπτος να τελέσει αδικήματα, έχει σταθερή κατοικία, λευκό ποινικό μητρώο, παρουσιάστηκε στον πταισματοδίκη, παρουσιάστηκε στον ανακριτή, και θα προσκομίσουμε και έτερα στοιχεία τα οποία θα ζητήσουμε να αξιολογήσει το δικαστήριο», δήλωσε η συνήγορος.

«Ζούμε τον πιο φρικτό εφιάλτη της ζωής μας. Αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλω είναι να βρω δύναμη, να κάνω κουράγιο για να στηρίξω τον σύζυγό μου, ο οποίος βρέθηκε κατηγορούμενος και τελικά προφυλακίστηκε για μια πράξη που δεν έχει κάνει», υποστηρίζει η σύζυγος του 78χρονου. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-crkr04lg2a61)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ