Ελλαδα

Άνδρας νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα μετά από φωτιά σε δωμάτιο κλινικής

Κρίσιμη η κατάστασή του - Πώς προκλήθηκε το περιστατικό στην Πάτρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάτρα: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ένας άνδρας, ο οποίος υπέστη εγκαύματα όταν εκδηλώθηκε φωτιά σε δωμάτιο κλινικής.
Νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας άνδρας ο οποίος υπέστη εγκαύματα © Menelaos Michalatos/SOOC

Πάτρα: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ένας άνδρας, ο οποίος υπέστη εγκαύματα όταν εκδηλώθηκε φωτιά σε δωμάτιο κλινικής.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας ένας άνδρας, ο οποίος υπέστη εγκαύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, όταν για άγνωστη ακόμη αιτία, εκδηλώθηκε φωτιά σε δωμάτιο της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ίδιου νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας νοσηλευόταν μόνος του σε δωμάτιο της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εκδηλώθηκε φωτιά κοντά στο κρεβάτι νοσηλείας. Αμέσως μετά άρχισε να καλεί σε βοήθεια και στο δωμάτιο έσπευσαν προσωπικό της κλινικής, αλλά και παρευρισκόμενοι στον ίδιο χώρο.

Με τη χρήση πυροσβεστήρων κατάφεραν να περιορίσουν την φωτιά, ενώ ο ασθενής απομακρύνθηκε άμεσα και μεταφέρθηκε σε άλλο χώρο του νοσοκομείου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα εγκαύματα που είχε υποστεί, αλλά και να συνεχιστεί η νοσηλεία του.

Παράλληλα, στο νοσοκομείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής που έθεσαν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος για άλλους χώρους του νοσοκομείου.

Έρευνες για τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς στον θάλαμο νοσηλείας, ο οποίος έχει υποστεί αρκετές ζημιές, διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ