Ελλαδα

«Όσοι γνώριζαν δεν έπεσαν από τα σύννεφα»: Τι λέει ο δικηγόρος του 15χρονου για τον 66χρονο λυράρη

Παραδειγματική τιμωρία ζητούν οι γονείς του ανήλικου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Υπόθεση μαστροπείας με θύμα αγόρι στην Κρήτη: Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος για τον λυράρη και το ξέσπασμα των γονιών του ανήλικου

«Όσοι γνώριζαν δεν έπεσαν από τα σύννεφα», υποστηρίζει για τον 66χρονο λυράρη ο δικηγόρος της οικογένειας του ανήλικου, που φέρεται να βιάστηκε και να έπεσε θύμα μαστροπείας στην Κρήτη από την ηλικία των 11 ετών. 

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας του αγοριού, Γιώργος Κοκοσάλης, ο 66χρονος είχε κληθεί τον περασμένο Δεκέμβριο από την Ασφάλεια Ηρακλείου για ανωμοτί κατάθεση για υπόθεση διακίνησης πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κορίτσι. Σε δήλωσή του ο δικηγόρος σημείωσε ότι «όσοι γνώριζαν δεν έπεσαν από τα σύννεφα» και ζήτησε να «φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, να ανοίξουν τα στόματα». Ο λόγος που δεν προχώρησε η υπόθεση του ανήλικου κοριτσιού είναι γιατί στενό συγγενικό πρόσωπο του 66χρονου του έδωσε άλλοθι και ουσιαστικά πήρε «πάνω του» την κατηγορία. Ο 66χρονος λυράρης αρνείται κάθε κατηγορία και κάνει λόγο για «πλεκτάνη»

Σύμφωνα με το MEGA, ο κατηγορούμενος φαίνεται ότι θα επικαλεστεί με στοιχεία ότι, σε κάποια επίμαχα χρονικά σημεία κατά τα οποία τελέστηκαν οι καταγγελλόμενες φρικαλέες πράξεις, ήταν κλινήρης.

Υπόθεση μαστροπείας με θύμα ανήλικο στην Κρήτη: Παραδειγματική τιμωρία του λυράρη ζητούν οι γονείς του αγοριού

Την παραδειγματική τιμωρία του 15χρονου λυράρη ζητούν οι γονείς του 15χρονου σε δηλώσεις τους στο Mega. «Σας παρακαλούμε να προστατεύσετε το παιδί μας και να επιδείξετε την ίδια ευαισθησία με αυτήν που επέδειξαν οι Αρχές. Αυτήν τη στιγμή προέχει το παιδί. Είναι πάνω απ’ όλα το παιδί μας. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και ζητάμε όλοι μας και πρώτα – πρώτα το παιδί μας, την παραδειγματική τιμωρία αυτού του ανθρωπόμορφου τέρατος. Ας ανοίξουν τα στόματα κι ας φανερωθεί όλη η αλήθεια επιτέλους», λένε οι γονείς του 15χρονου αγοριού.