Ελλαδα

Παραμένει άφαντη η 26χρονη μητέρα που εξαφανίστηκε με την κόρη της

Ενημερώθηκε και η Interpol

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Χαλκιδική: Συνεχίζονται οι έρευνες για την εξαφάνιση 26χρονης μητέρας με την τρίχρονη κόρη της

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 26χρονης μητέρας που εξαφανίστηκε στη Χαλκιδική, μαζί με την τρίχρονη κόρη της.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thesstoday.gr, ο 32χρονος πατέρας του μικρού κοριτσιού και σύντροφος της μητέρας, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής και δήλωσε την εξαφάνισή τους. Ο ίδιος υποστήριξε πως την Τρίτη 21 Μαρτίου, η 26χρονη έφυγε από το σπίτι τους παίρνοντας μαζί και το παιδί τους.

Από εκείνη την ώρα, μητέρα και κόρη δεν έχουν δώσει κανένα σημάδι ζωής, με τον ίδιο να προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί τους, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποτέλεσμα. Αστυνομικοί του Α.Τ. Σιθωνίας έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό τους. Σημειώνεται πως το ζευγάρι δεν είναι παντρεμένο, ωστόσο συζούσε στο ίδιο σπίτι και ο 32χρονος έχει αναγνωρίσει την 3χρονη κόρη του.

Τι λέει ο πατέρας του 32χρονου 

Ο πατέρας του 32χρονου μίλησε στην εκπομπή Live News αποκαλύπτοντας στοιχεία λίγες ημέρες πριν την εξαφάνιση. Το ζευγάρι τον χειμώνα έμενε στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο μετέβαινε συχνά στην Χαλκιδική για επαγγελματικούς λόγους. Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του 32χρονου, το ζευγάρι είχε πάει ταξίδι στη Γαλλία όπου μία ημέρα ήρθαν σε διένεξη, με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει εκεί με τον μπαμπά της. «Έμεινε εκεί πέρα με τον μπαμπά της για 20-22 ημέρες, με το μωρό εδώ», ανέφερε ο ίδιος στο Live News.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πήγαν έμειναν πάλι στο σπίτι στη Χαλκιδική. Πήγε ο γιος μου να τους δει δύο φορές. Εγώ βγήκα μαζί του, εκείνη την ημέρα (σ.σ. της εξαφάνισης) για να μιλήσουμε οι δύο μπαμπάδες».

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 32χρονου, «όλα αυτά ήταν ένα θέατρο». Ο ίδιος εκτιμά πως η 26χρονη είχε τα πράγματά της έτοιμα προκειμένου να εγκαταλείψει τον σύντροφό της. «Πήρε το μωρό και εξαφανίστηκε και του έπαιζε θέατρο και του γιου μου», επισήμανε.

Ο ίδιος σημείωσε πως από μεριάς τους έχουν γίνει όλες οι νόμιμες κινήσεις και μάλιστα έχει ενημερωθεί και η Interpol γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.