Ελλαδα

Στα χέρια των Αρχών 43χρονος που ασελγούσε σε βάρος 6χρονου κοριτσιού

Κατασχέθηκαν πέντε USB

Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αττική: Συνελήφθη 43χρονος για ασέλγεια σε 6χρονη - Η καταγγελία του παιδιού για όσα βίωσε - Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πειραιά

Μια υπόθεση ασέλγειας ερευνούν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής με θύμα ένα κορίτσι μόλις έξι ετών. Δράστης φέρεται να είναι ένας άνδρας, ιρακινής καταγωγής, ο οποίος κατηγορείται από το κορίτσι πως το φίλησε και το θώπευσε.

Οι αστυνομικοί του Ανηλίκων πέρασαν χειροπέδες στον 43χρονο Ιρακινό, μετά την καταγγελία της μητέρας. Σύμφωνα με αυτή, ο κατηγορούμενος, ο οποίος εργάζεται σε πλυντήριο οχημάτων το βράδυ της Τρίτης, πλησίασε την 6χρονη κόρη της. Όπως της είπε το κορίτσι, άρχισε να την φιλάει και να την χαϊδεύει σε διάφορα σημεία του σώματος της.

Η ανήλικη, ανέφερε πως γνωρίζει τον 43χρονο αφού η δουλειά του είναι δίπλα στο σπίτι της. Μάλιστα, αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως το ίδιο είχε συμβεί μια ακόμη φορά, πριν από λίγο καιρό, περίοδο την οποία ωστόσο δεν μπόρεσε να προσδιορίσει χρονικά.

Ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς μέσα στο σπίτι του, και στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο και πέντε μονάδες αποθήκευσης τύπου usb, τα οποία εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για διερεύνηση.

Ο 43χρονος, υποστηρίζει πως ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο και πως ποτέ, δεν έχει ακουμπήσει το κορίτσι. Το πρωί της Πέμπτης, ο κατηγορούμενος, αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Πειραιά με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία.