Ελλαδα

Πώς προσέγγιζε τις ανήλικες αθλήτριες ο 44χρονος προπονητής στην Ηλιούπολη

Στο μικροσκόπιο η περίοδος 2009-2020

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 44χρονος προπονητής στην Ηλιούπολη
© Facebook

Ηλιούπολη: Η δράση του 44χρονου προπονητή - Οι καταγγελίες για βιασμούς αθλητριών και η περίοδος που ερευνάται

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δράση του 44χρονου προπονητή Τάκ Κβον Ντο που συνελήφθη και διώκεται ποινικά για τον βιασμό πέντε ανήλικων αθλητριών. Ο προπονητής κατηγορείται ότι από το 2009 μέχρι το 2020 βίαζε κατ' εξακολούθηση ανήλικες αθλήτριες του, μέσα στο γυμναστήριο, αλλά και στο σπίτι του στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 44χρονος είναι πατέρας ενός εξάχρονου παιδιού και προπονητής πολεμικών τεχνών. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, ο 44χρονος αυτά τα 11 χρόνια ενήργησε γενετήσιες πράξεις εις βάρος τουλάχιστον 5 ανηλίκων τότε κοριτσιών ηλικίας από 12-16 ετών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις. Η δημοσιοποιήση φωτογραφιών και στοιχείων ταυτότητας του 44χρονου κατηγορούμενου έχει ζητηθεί από τις αστυνομικές Αρχές προκειμένου να δουν αν υπάρχουν και άλλα θύματα και να ρίξουν φως ειδικότερα στην τελευταία τριετία 2020 - 2023 που συνέχιζε να είναι προπονητής.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-crd3chdrmbld)

Πώς προσέγγιζε τα κορίτσια ο 44χρονος στην Ηλιούπολη 

Ο κατηγορούμενος, εκμεταλλευόμενος τη θέση του, προσέγγιζε τις ανήλικες και αφού εκθείαζε τις ικανότητες τους στο άθλημα, τις έπειθε να ακολουθήσουν το αγωνιστικό τμήμα, προκειμένου να έχουν πολύωρες ατομικές προπονήσεις μαζί του. Στη συνέχεια και αφού τις έπειθε, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις μαζί τους είτε στον χώρο του γυμναστηρίου, είτε στο σπίτι του στην Ηλιούπολη.

Από την έρευνα των αστυνομικών στο χώρο της σχολής, αλλά και σε ένα βοηθητικό χώρο που εκεί φαίνεται πως βίαζε τις ανήλικες, εντοπίστηκαν 3 κινητά τηλέφωνα, 2 τάμπλετ, 3 λάπτοπ, 1 σκληρός δίσκος και 1 κάρτα μνήμης.

Μητέρα πρώην μαθητή δήλωσε στην ΕΡΤ πως «ήταν προπονητής και ιδιοκτήτης, ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια πιθανώς το είχε διαμορφώσει σε σπίτι κάποιο δωμάτιο έμενε σίγουρα εδώ κάποιες φορές». Όπως δήλωσε πρώην αθλήτρια: «Αυτά που άκουσα με έχουν ταράξει πάρα πολύ, είναι κάτι που δυσκολεύομαι πάρα πολύ να πιστέψω, γιατί ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ κοντά σε εμένα, ήταν πραγματικά σαν ένας δεύτερος πατέρας, πάντα τον θαύμαζα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-crd44wt9ywy1)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ