Ελλαδα

Ο Ελλάδιος από την «Κιβωτό» ο ένας από τους συλληφθέντες για τον βιασμό της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη

Είχε καταγγείλει τον πατέρα Αντώνιο

Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

14χρονη, Νέα Σμύρνη - Ελλάδιος, ο πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου που συνελήφθη μαζί με τον μαστροπό

Ενδιαφέρουσα τροπή λαμβάνει η υπόθεση της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη μετά την αποκάλυψη ότι ο 24χρονος που συνελήφθη μαζί με τον μαστροπό της ανήλικης και έναν ακόμη άνδρα, είναι το ίδιο πρόσωπο που έκανε τις ψευδείς καταγγελίες για τον πατέρα Αντώνιο στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου».

Πρόκειται για τον νεαρό, τον Ελλάδιο ο οποίος έβγαινε σε τηλεοπτικά μέσα, αρχικά, και υποστήριζε ότι οι συνθήκες στις δομές της κιβωτού ηταν άθλιες, ενώ δεν δίσταζε να μιλά και για κακοποιητικές συμπεριφορές από συγκεκριμένα πρόσωπα. Λίγο αργότερα όμως και υπό την πίεση των αποκαλύψεων, ο νεαρός τρόφιμος της συγκεκριμένης δομής, ανασκεύασε υποστηρίζοντας πως χρηματίστηκε από τηλεοπτική εκπομπή προκειμένου να πει τα όσα κατήγγειλε.

Φυσικά, η εκπομπή κινήθηκε νομικά εναντίον του, όπως επίσης νομικά κινείται εναντίον του τώρα και το κράτος, μετά τη σύλληψη του για την υπόθεση της 14χρονης.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν έχει βιάσει το ανήλικο κορίτσι και απλώς ήταν παρέα με έναν εκ των συλληφθέντων. Η δράση του ωστόσο θα ερευνηθεί, αφού οι αστυνομικοί καλούνται να αποκαλύψουν όλες τις πτυχές αυτής της φρικιαστικής υπόθεσης.