Ελλαδα

Βίαζαν και εξέδιδαν 14χρονη που διέμενε σε δομή ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη - Τέσσερις συλλήψεις

Πώς δρούσαν οι προαγωγοί της - Οι συχνές εξαφανίσεις

Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νέα Σμύρνη: Εκπόρνευση 14χρονης που ζούσε σε δομή προστασίας ανηλίκων - Η δράση των προαγωγών και η αποκάλυψη της υπόθεσης

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκονται τέσσερις άνδρες, οι οποίοι κατηγορούνται για τον βιασμό μιας ανήλικης μόλις 14 ετών στη Νέα Σμύρνη. Το ανήλικο κορίτσι, είχε καταφέρει να δελεάσει με χρήματα ένας εκ των συλληφθέντων, της είχε κάνει «πλύση εγκεφάλου» και με πρόσχημα ότι θα αποκτήσει χρήματα για μια καλύτερη ζωή, την ανάγκαζε να εκδίδεται με άνδρες που της έβρισκε ο ίδιος.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελίες της κοινωνικής λειτουργού της δομής στην οποία μένει η ανήλικη. Το κορίτσι, έφευγε συχνά από τη δομή, εξαφανιζόταν τα βράδια και μάλιστα πολλές είχε γίνει καταγγελία στην αστυνομία καθώς δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν. Το ανήλικο κορίτσι, εξαναγκαζόταν εδώ και αρκετό καιρό να εκδίδεται, ενώ όπως δήλωσε η ίδια στους αστυνομικούς, ο άνθρωπος που την εξέδιδε, της έδινε ένα μέρος από τα χρήματα που πλήρωναν όσοι ήθελαν να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες τους ορέξεις πάνω στο κορμί της.

Οι αστυνομικοί που διαπίστωσαν τα όσα απίστευτα συνέβαιναν στη ζωή της ανήλικης, προσπαθούν να εντοπίσουν τους ανθρώπους με τους οποίους είχε βιαστεί. Ο άνθρωπος που την εξέδιδε, συνελήφθη λίγη ώρα πριν την πάρει με το αυτοκίνητο του από τον σταθμό του ΜΕΤΡΟ στην Αγία Μαρίνα για να την πάει σε διαμέρισμα προκειμένου να εκδίδεται σταθερά σε συγκεκριμένο χώρο και όχι σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας, όπως γινόταν έως εκείνη τη στιγμή. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν, όπως επίσης συνέλαβαν δύο άνδρες οι οποίοι φέρονται να έχουν βιάσει το κορίτσι.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για τον εντοπισμό των ανθρώπων που βίασαν το 14χρονο κορίτσι. Ο μαστροπός της, δεν εμφανίζεται ιδιαίτερα ομιλητικός παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών ενώ έρευνες γίνονται στο κινητό του τηλέφωνο προκειμένου να εντοπίσουν τις συνομιλίες και τις επαφές που είχε με βιαστές και υποψήφιους πελάτες της ανήλικης.

Η υπόθεση, παρουσιάζει κοινά χαρακτηριστικά με την υπόθεση του Κολωνού, με την 12χρονη η οποία είχε πέσει θύμα του επιχειρηματία ο οποίος την εξέδιδε σε δεκάδες πελάτες.