Ελλαδα

Πώς έβγαλε ελληνική ταυτότητα η «Μαρία Τσάλλα»

Τι λέει ο μάρτυρας που υπέγραψε για την έκδοσή της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρία Τσάλλα
© Facebook

Κατάσκοπος - Μαρία Τσάλλα: Η έκδοση ταυτότητας με μάρτυρα ηλικιωμένο - Το τηλεφώνημα και η υπογραφή στην Εύβοια

Τον τρόπο με τον οποίο η «Μαρία Τσάλλα» κατάφερε να βγάλει ελληνική ταυτότητα ερευνούν οι αρχές. Νέα στοιχεία και πληροφορίες έρχονται στο φως για το πώς δρούσε η κατάσκοπος και πώς έπεισε ηλικιωμένο να υπογράψει ως μάρτυρας για την έκδοση του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας. 

Σύμφωνα με τον Alpha, η έκδοση της ταυτότητας έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου στις 24 Δεκεμβρίου 2018. Στον τηλεοπτικό σταθμό μίλησε ο 83χρονος σήμερα άνδρας που υπέγραψε ως μάρτυρας για την έκδοση της ταυτότητας. Όπως υποστήριξε, πριν από 30 χρόνια ζούσε σε περιοχή των νοτίων προαστίων της Αττικής και στη γειτονιά έμενε μία οικογένεια με το ίδιο όνομα. Θυμόταν τη μητέρα με το μωρό της. Κάποια στιγμή έφυγε η οικογένεια από την περιοχή και έχασαν επαφή. Το 2018 δέχθηκε ένα περίεργο τηλεφώνημα, υποτίθεται από τη μητέρα της «Μαρίας Τσάλλα», δηλαδή την παλιά γειτόνισσά του. Του είπε πως το παιδί της επιστρέφει στην Ελλάδα και πως χρειάζεται τη βοήθειά του, να πάει ως μάρτυρας να βεβαιώσει τα στοιχεία της κόρης της. Ο ίδιος όπως τόνισε, θέλοντας να βοηθήσει, πήγε στην Εύβοια και υπέγραψε ως μάρτυρας.

«Ήταν παντρεμένοι και είχαν ένα μωρό. Αυτή ήταν Ελληνίδα και ο άντρας της ήταν Λατινοαμερικανός νομίζω. Δέχθηκα ένα τηλέφωνο από την μητέρα. Πέθανε τώρα ο πατέρας, μου λέει, ξέρεις έχουμε πάει εκεί, και φτιάχνω τώρα τα χαρτιά για να πάρει υπηκοότητα η κόρη και να σπουδάσει στην Ελλάδα», είπε ο μάρτυρας, σημειώνοντας πως του είχε αναφέρει ότι είχε δώσει την υπόθεση σε έναν δικηγόρο. Από το πιστοποιητικό γέννησης της «Μαρίας Τσάλλα» προκύπτει ότι η ημερομηνία κτήσης δημοτικότητας είναι 21/12/2018

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-craj1k35z8c9)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ