Ελλαδα

Δολοφονία στην Ξάνθη: Με απειλές το βίντεο του δράστη στο Tik Tok μετά το έγκλημα

Εκτέλεσε το θύμα με πέντε σφαίρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της αστυνομίας
© Menelaos Myrillas / SOOC

Δολοφονία στην Ξάνθη: Το βίντεο με απειλές στο Tik Tok και τα νέα στοιχεία για το έγκλημα με θύμα 45χρονο

Ένα βίντεο με απειλές δημοσίευσε στο Tik Tok ο δράστης της άγριας δολοφονίας του 45χρονου άνδρα στην Ξάνθη. Ο 36χρονος δράστης λίγο πριν παραδοθεί στις αρχές το πρωί της Κυριακής (19.3) θέλησε να στείλει ένα «μήνυμα» προς συγκεκριμένους αποδέκτες, ενώ εξήγησε τους λόγους που τον «οδήγησαν» στο έγκλημα. 

«Αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους», φέρεται να λέει ο δράστης του εγκλήματος στα τουρκικά, σύμφωνα με το protothema.gr. Νεότερες πληροφορίες, τις οποίες δημοσιεύει ο «Ελεύθερος Τύπος», αλλά και τοπικά ΜΜΕ, αναφέρουν ότι η διαφωνία του δράστη με το θύμα προέκυψε λόγω αθέτησης συμφωνίας για «παράδοση» της 15χρονης ανιψιάς του θύματος στον γιο του 36χρονου, που συμπεριλάμβανε και χρηματική συναλλαγή. Αυτή την εκδοχή μετέφερε και ο καθ’ ομολογία δράστης, κάνοντας λόγο και για άλλου είδους προσπάθειες πρόκλησης βλάβης προς τον ίδιο από την πλευρά του θύματος. Κατά άλλες πληροφορίες, το θύμα είχε «δώσει» στην αστυνομία τον δράστη. 

Μετά την ανθρωποκτονία, συγγενείς του θύματος και κάτοικοι του συνοικισμού πήγαν στο σπίτι του 36χρονου και προκάλεσαν φθορές πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-crajj2ulssmx)

Το χρονικό της δολοφονίας του 45χρονου στην Ξάνθη

Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες είχαν λογοφέρει για τον ίδιο λόγο το βράδυ πριν από το έγκλημα. Ο καθ' ομολογία δράστης στη 1:45 μετά τα μεσάνυχτα πήγε στο σπίτι του θύματος, έσπασε την πόρτα και πυροβόλησε πέντε φορές τον άνδρα, ενώπιον συγγενικών του προσώπων. Ανάμεσά τους και η 15χρονη εγγονή του.

Ο 36χρονος ανέφερε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά. Ο δράστης και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές. Είχε συνελήφθη στα τέλη Ιανουαρίου για κατοχή ναρκωτικών και όπλων μετά από έρευνες στο σπίτι του. Ο 36χρονος δράστης, αλλά και ο ένας από τους γιους του έχουν συλληφθεί και αναμένεται να απολογηθούν αύριο, Δευτέρα (20.3). Το θύμα μεταφέρθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (19.3) στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου κατέληξε, ενώ φαίνεται πως είχε δεχθεί τουλάχιστον 5 σφαίρες.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-crajg7hzerg1)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ