Ελλαδα

Δολοφονία 45χρονου στην Ξάνθη: Ο δράστης τον πυροβόλησε εξ επαφής και ανέβασε βίντεο στο Tik Tok

Ο διαπληκτισμός που οδήγησε στο έγκλημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της αστυνομίας
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Δολοφονία στην Ξάνθη: Ο πυροβολισμός εξ επαφής 45χρονου και το βίντεο του 37χρονου δράστη στο Tik Tok

Άγρια δολοφονία καταγράφηκε την Κυριακή (19.3) στην περιοχή Δροσερό της Ξάνθης, όπου ένας 37χρονος πυροβόλησε εξ επαφής 45χρονο και στη συνέχεια ανέβασε βίντεο στο Tik Tok «ομολογώντας» το έγκλημά του. Ο δράστης παραδόθηκε μόνος του στις αρχές, μετά τη μεταφορά του θύματος στο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή. 

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, o δράστης έχει απασχολεί και στο παρελθόν τις Αρχές. Πρόσφατα συνελήφθη από την Αστυνομία μετά από ευρεία επιχείρηση στο Δροσερό, ενώ στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά. Πρόκειται για 36χρονο άνδρα. Στο βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, αρχικά φαίνεται να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πυροβόλησε το θύμα, ενώ στη συνέχεια αποτυπώνεται η στιγμή κατά την οποία προσέρχεται στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 36χρονος και το θύμα είχαν προσωπικές διαφορές, με τον δράστη να τον πυροβολεί εξ’ επαφής τραυματίζοντας τον θανάσιμα. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου κατέληξε, ενώ φαίνεται πως είχε δεχθεί τουλάχιστον 5 σφαίρες.

Το χρονικό και οι δύο συλλήψεις

Όλα φέρεται να συνέβησαν στις 01:45 της Κυριακής, 4 άτομα, ο πατέρας με δύο γιούς και τον γαμπρό του, πήγαν στο σπίτι του θύματος. Στη συνέχεια, μετά από διένεξη για προσωπικές διαφορές ο 46χρονος πυροβολήθηκε. Κατόπιν, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης, βαριά τραυματισμένος και μετά το χειρουργείο στις 5 τα ξημερώματα κατέληξε.

Η Αστυνομία Ξάνθης, συνέλαβε τον πατέρα και τον ένα γιό, συνεχίζοντας τις έρευνες για τους υπόλοιπους, με το έργο της προανάκρισης να είναι σε εξέλιξη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ