Ελλαδα

«Ξεχειλίζει η θλίψη και η οργή»: Σήμερα η κηδεία της 23χρονης Ιφιγένειας

Πένθος και στα Γιαννιτσά για την τραγωδία στα Τέμπη

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 23χρονη Ιφιγένεια σκοτώθηκε στην τραγωδία των Τεμπών
© FACEBOOK

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Η κηδεία της 23χρονης Ιφιγένειας στα Γιαννιτσά και οι δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας

H 23χρονη Ιφιγένεια Μήτσκα θα κηδευτεί σήμερα Σάββατο (4.3) στα Γιαννιτσά. Είναι ένα από τα θύματα της πολύνεκρης σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. 

«Σήμερα είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένεια της 23χρονης Ιφιγένειας Μήτσκα, στις 11:00 είναι η κηδεία της στα Γιαννιτσά», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της οικογένειας του κοριτσιού, Στέλιος Σούρλας και πρόσθεσε: «Ξεχειλίζει η θλίψη και η οργή. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, είμαστε σίγουροι ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που αναλογούν. Οι οικογένειες των θυμάτων περιμένουν μία ειλικρινή συγγνώμη την οποία δεν έχουν ακούσει». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cqwls7ud3ojl)

Τη θέση που καθόταν η Ιφιγένεια Μήτσκα που έχασε τη ζωή της στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, δημοσίευσε ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Στέλιος Σούρκας την οποία και τράβηξε ο ίδιος μέσα από το βαγόνι της αμαξοστοιχίας Intercity 62. Πρόκειται για το Βαγόνι Β3, θέση 67, εκεί όπου βρισκόταν η άτυχη κοπέλα τη στιγμή της σύγκρουσης. Δίπλα από τη θέση ένα παπούτσι παραμένει στο σημείο ενώ ο τοίχος και τα καθίσματα είναι γεμάτο αίματα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cqwuyk84ce3l)

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Μήτσκα ο αρραβωνιαστικός της Ιφιγένειας αρχικά τη μετέφερε σε ένα διαφορετικό σημείο του βαγονιού μαζί με ένα άλλο παιδί. Κατά την ίδια περιγραφή η κοπέλα είχε αίματα στο κεφάλι με τον αρραβωνιαστικό της να υποστηρίζει ότι αρχικά η Ιφιγένεια είχε σφυγμό. Αυτό που θυμάται, επίσης, ο αρραβωνιαστικός της 23χρονης είναι πως όταν τον παρέλαβαν οι διασώστες πρόλαβε να τους πει «πάρτε και την κοπελιά μου».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cqwntgl0nazt)

Διαβάστε περισσότερα για την τραγωδία στα Τέμπη

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ