Ελλαδα

Μηνύσεις Κούγια σε τρεις παρουσιαστές της τηλεόρασης

Για «διαρροές» στην υπόθεση Πισπιρίγκου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας
© ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Ο Αλέξης Κούγιας και οι μηνύσεις κατά παρουσιαστών για τις «διαρροές» στην υπόθεση

Ο Αλέξης Κούγιας προχωρά σε νέες μηνύσεις για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Αυτή τη φορά, προανήγγειλε νομικές ενέργειες κατά τριών παρουσιαστών τηλεοπτικών εκπομπών, υποστηρίζοντας ότι προβάλλουν «διαρροές» από τη δικογραφία. 

Συγκεκριμένα, κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ο Αλέξης Κούγιας, δήλωσε ότι προχωρά στην υποβολή μήνυσης κατά της Ζήνας Κουτσελίνη, της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου. Μάλιστα, ο ποινικολόγος και συνήγορος της κατηγορούμενης μητέρας υποστήριξε ότι το άτομο που διαρρέει στοιχεία από τη δικογραφία σε τηλεοπτικές εκπομπές είναι ο Μάνος Δασκαλάκης. 

«Υποβάλλουμε μήνυση στους παρουσιαστές των εκπομπών και τους συνεργάτες τους. Ζητούμε να διενεργηθεί ο ρόλος της υποστήριξης κατηγορίας και του Μάνου Δασκαλάκη γιατί καθημερινώς διαρρέονται από τη δικογραφία έγγραφα τα οποία είναι γραπτά μηνύματα στο σκληρό δίσκο που δεν έχουμε καν αναγνώσει στο δικαστήριο», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης. 

Αρνητική ήταν, ωστόσο, η απάντηση της εισαγγελέως της έδρας στο αίτημα για διαβίβαση έκθεσης στην Εισαγγελία. «Το δικαστήριο δεν θα ασχοληθεί με ότι λέει ο κ. Ευαγγελάτος, η κ. Κουτσελίνη και όποιος άλλος δημοσιογράφος. Θεωρώ ότι αυτό δεν βοηθάει τη διαδικασία, την ασχημαίνει. Εμείς είμαστε δικαστήριο και δικάζουμε με βάση όσα παρουσιάζονται εδώ μέσα. Δεν υπάρχει λόγος να διαβιβάσουμε έκθεση στην εισαγγελία. Αν θέλετε να υποβάλλετε μήνυση στο πλαίσιο της διαδικασίας και να διαβιβαστεί με την απόφαση μας στο τέλος της δίκης βεβαίως», απάντησε η εισαγγελέας της έδρας. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cqu3945wgnsx)

Διαβάστε περισσότερα για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ