- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για την απόδραση κρατουμένου από το δικαστικό μέγαρο
Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 33χρονου
Θεσσαλονίκη: Απόδραση 33χρονου κρατούμενου από το δικαστικό μέγαρο -
Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την απόδραση 33χρονου κρατούμενου από το δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, το πρωί της Τρίτης (28.2).
Ο 33χρονος είχε καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για συνέργεια σε κλοπή και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 μηνών. Καθώς όμως δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις της αναστολής, το δικαστήριο αποφάσισε πως θα πρέπει να εκτίσει την ποινή του. Κατά πληροφορίες, οδηγήθηκε στο γραφείο βεβαίωσης δικαστικών εξόδων απ’ όπου φαίνεται πως διέλαθε της προσοχής των αστυνομικών και διέφυγε.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έφερε χειροπέδες. Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πόλη στολίζεται με στοιχεία της ιαπωνικής παράδοσης - Γιρλάντες και παραδοσιακές αναφορές κοσμούν το κέντρο
Το χρονικό της υπόθεσης
Αναστάτωση σε πτήση από το Νιουκάστλ προς το Ηράκλειο - Επιθετική συμπεριφορά στο πλήρωμα
Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς θα ξεκινήσει ο Σεπτέμβριος
Είχαν προηγηθεί 5 ώρες καθυστέρηση
Το χρονικό της υπόθεσης
Πτώση του πραγματικού τζίρου παρά την ονομαστική αύξηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.