- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Καθαρά Δευτέρα - Τριήμερο - Ομαλά συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων
Ομαλά εξελίχθηκε και σήμερα η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Η κίνηση ήταν αυξημένη από το πρωί, χωρίς όμως να δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα, παρά μόνο περιστασιακά στα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τροχαίας, σήμερα (25/2) από τις 06:00 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα πέρασαν και από τα δύο εθνικά δίκτυα, συνολικά 76.408 αυτοκίνητα (46.600 προς Κόρινθο και 29.808 προς Λαμία). Επιπρόσθετα, από χθες (24/2) τις 06:00 το πρωί μέχρι σήμερα (25/2) τις 06:00 το πρωί 65.000 αυτοκίνητα πέρασαν τα διόδια προς Κόρινθο και 52.826 αυτοκίνητα προς Λαμία.
Υπενθυμίζεται ότι λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης, ενώ έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
Τέλος, την Καθαρά Δευτέρα (27/2), που αναμένεται να επιστρέψει στην Αττική και ο κύριος όγκος των εκδρομέων, θα ισχύσει για το ρεύμα εισόδου από τις 15:00 έως τις 21:00 απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια στιγμή που περίμεναν για χρόνια
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας
Οι ρίζες του εθίμου και η ερμηνεία
Πώς θα μας κάνει «ποδαρικό» ο Μάρτιος
Yποστήριξε ότι είχε ενημερώσει εκ των προτέρων τον Πάνο Ρούτσι
Συνομίλησε με πολίτες, αλλά δεν απευθύνθηκε στο πλήθος
Τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας και διάνοιξη του μεγάλου παρακαμπτήριου άξονα της Αθήνας
Στις 23 Μαρτίου ξεκινά η δίκη
Αναλυτικά πότε θα αναχωρήσουν οι πρώτοι και οι τελευταίοι συρμοί σε μετρό και τραμ
Οι επισκέπτες μπορούν και πάλι να δουν από κοντά τις αρκούδες στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Προστασίας Αρκούδας
Eξέχουσα και επιδραστική προσωπικότητα που υπηρέτησε το Πανεπιστήμιο με σπάνιο ήθος και απαράμιλλο σθένος
Συγκλονιστική ομιλία στα αποκαλυπτήρια μνημείου -Δεν είμαστε λαθρέμποροι, απαντά
Νυχτερινή εισβολή σε εκκλησία νεκροταφείου, με εργαλεία ανασκαφής και ανιχνευτή μετάλλων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.