Ελλαδα

Τι καιρό θα κάνει την Καθαρά Δευτέρα - Η πρόγνωση

Πόσο θα φυσάει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καλός ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα (27/2), σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο
Καλός ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα (27/2), σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Καθαρά Δευτέρα - Καιρός - Η πρόγνωση από τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο

Καλός αναμένεται ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο.

«Καμία βαρυχειμωνιά δεν θα έρθει το τριήμερο. Καμία χιονόπτωση δεν θα υπάρξει. Καμία εκτεταμένη κακοκαιρία δεν θα λάβει χώρα» αναφέρει.

Και προσθέτει για τον καιρό την Καθαρά Δευτέρα (27/2): «Ίσα ίσα, ο καιρός θα είναι πολύ ήπιος για την εποχή, τονίζει, με αυξημένες θερμοκρασίες που θα αγγίξουν τους 20-22°C στα πεδινά ηπειρωτικά από το Σάββατο και στη συνέχεια και μάλιστα, τοπικά, ίσως δούμε και λίγο υψηλότερα τον υδράργυρο».

Με αφρικανική σκόνη ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα

Παράλληλα, ο Γιάννης Καλλιάνος επισημαίνει: «Θα πνέουν ισχυροί νοτιάδες από το Σάββατο και έπειτα που θα αγγίζουν τα 7-8 μποφόρ. Θα έρθει και σκόνη από την Αφρική που θα προκαλέσει θολούρα στην ατμόσφαιρα».

«Σε ό,τι αφορά τις βροχές, θα είναι τοπικές και δεν θα προβληματίσουν, με εξαίρεση τη Δυτική Ελλάδα, όπου την Κυριακή αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες» συνεχίζει.

Κλείνοντας, σημειώνει ότι «την Καθαρά Δευτέρα ο καιρός θα είναι καλός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με πρόσκαιρες μόνο νεφώσεις, ζέστη και πολύ λίγες τοπικές βροχές οι οποίες αποτυπώνονται προγνωστικά στους παρακάτω χάρτες».

Τι καιρό θα κάνει την Καθαρά Δευτέρα - Η πρόγνωση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ