- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καστοριά: Η πιανίστρια που παίζει πιάνο στη μέση της λίμνης (βίντεο)
Μελωδίες και εικόνες που εντυπωσιάζουν
Καστοριά: Η Έλενα Ξυδιά παίζει πιάνο στη μέση της λίμνης - Το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η «ιπτάμενη» πιανίστρια
Ταξιδεύει με το πιάνο της και αναδεικνύει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο τον φυσικό πλούτο της χώρας μας. Η Έλενα Ξυδιά, γνωστή και ως η «ιπτάμενη» πιανίστρια, μαγεύει σε κάθε της εμφάνιση.
Αυτή τη φορά έπαιξε πιάνο στη μέση της λίμνης της Καστοριάς, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την προώθηση της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς της πόλης και σε συνεργασία με τον Δήμο Καστοριάς.
Το event σκηνοθέτησε ο Πασχάλης Μάντης από τη Λάρισα και μαζί με την Έλενα Ξυδιά δημιούργησαν μια μαγευτική ατμόσφαιρα στο όμορφο φυσικό τοπίο της Καστοριάς.
Σημειώνεται ότι αίσθηση είχε προκαλέσει τον Ιούλιο του 2022, όταν εκτέλεσε performance με το πιάνο της πάνω από την Κοιλάδα των Τεμπών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα επεισόδια φέρεται να ξεκίνησαν όταν ένα άτομο άρπαξε μία αλυσίδα από το λαιμό μίας γυναίκας στην περιοχή Προσφυγικά
Πότε θα δούμε το ουράνιο φαινόμενο
Η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σηκώθηκαν και εναέρια μέσα
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Πώς μεταδίδεται ο ιός
Οι οδηγίες του υπουργείου Παιδείας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.