Ελλαδα

Προφυλακιστέος και άλλος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό

Υπήρξε γείτονας του κοριτσιού

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προφυλακιστέος και άλλος κατηγορούμενος - Στη φυλακή 11 άτομα

Ένας ακόμη κατηγορούμενος προφυλακίστηκε για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

Πρόκειται για γείτονα και οικογενειακό φίλο, ο οποίος αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. Ο κατηγορούμενος φέρεται να συνευρέθηκε δύο φορές με την ανήλικη μέσα σε αυτοκίνητο. 

Με τη σημερινή απόφαση Ανακρίτριας και Εισαγγελέα για την προφυλάκιση του κατηγορούμενου, φθάνουν τις 18 συνολικά οι προφυλακίσεις από τον περασμένο Οκτώβριο που έφτασε η υπόθεση στη Δικαιοσύνη για τη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της ανήλικης, ενώ είναι ο έβδομος από τους 11 που υπέδειξε το κοριτσάκι στην τελευταία κατάθεσή της που θα κρατηθεί προσωρινά για την υπόθεση.

Κολωνός: Ο 33χρονος προφυλακισμένος «άφηνε το παιδί και τη γυναίκα του στο πάρκο και στο σπίτι βίαζε την 12χρονη»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο 33χρονος προφυλακισμένος έστελνε τη γυναίκα του και το παιδί του στο πάρκο και στο σπίτι βίαζε την ανήλικη. Την επόμενη Πέμπτη αναμένεται να κληθεί σε συμπληρωματική απολογία στην ανακρίτρια, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις, ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ανακρίτρια έχει ζητήσει τη μεταφορά του από τις φυλακές Γρεβενών στις φυλακές της Τρίπολης.

Την Παρασκευή αναμένεται να καταθέσει ο πρώην διαιτητής που κατηγορείται ότι βίασε την 12χρονη.