Ελλαδα

Μέγαρα: 21χρονη κατήγγειλε τον 23χρονο σύντροφό της ότι τη βίαζε

Οι σκηνές ζηλοτυπίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
peripoliko

Μέγαρα - Η καταγγελία 21χρονης για βιασμό - Συνελήφθη ο 23χρονος σύντροφός της

Τον εφιάλτη στα χέρια του 23χρονου συντρόφου της ζούσε μια 21χρονη στα Μέγαρα. Στην καταγγελία της στους αστυνομικούς αναφέρει ότι ο 23χρονος την έδενε με χειροπέδες στο κρεβάτι και τη βίαζε.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν το πρωί της περασμένης Παρασκευής έρευνα στο σπίτι του, παρουσία Εισαγγελέα, όπου βρέθηκε ένας σουγιάς, μήκους 45 εκατοστών, ποσότητα στρατιωτικών φυσιγγίων και δύο ζευγάρια μεταλλικές χειροπέδες. 

Άμεσα συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε δικογραφία για βιασμό. Σημειώνεται ότι η πρώτη καταγγελία εναντίον του είχε γίνει τον περασμένο Δεκέμβριο.

Βιασμός 21χρονης στα Μέγαρα - Το χρονικό

Η 21χρονη είχε καταθέσει τότε στους αστυνομικούς ότι από τις 10 Ιουλίου 2022 έως τις 29 Ιουλίου 2022, χωρίς να είναι σε θέση να προσδιορίσει ακριβείς ημερομηνίες, ενώ είχε συνάψει σχέση με τον 23χρονο, αυτός την αντιμετώπιζε βίαια, με αφορμές επεισόδια ζηλοτυπίας, προκαλώντας της σωματικές βλάβες, και απειλώντας την κατ’ επανάληψη είτε λεκτικά είτε με την επίδειξη μαχαιριού και σφαιρών.

Σε δύο περιπτώσεις, όπως ανέφερε στην κατάθεσή της, την ακινητοποίησε, την έδεσε με χειροπέδες στο κρεβάτι και τη βίασε.

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου η κοπέλα εμφανίστηκε εκ νέου στο Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων για να καταθέσει πιο αναλυτικά και με ημερομηνίες τα περιστατικά βίας. Όπως ανέφερε:

  • Τα ξημερώματα της 7ης Ιουνίου 2022 στο διαμέρισμά της στα Μέγαρα ο δράστης τη βίασε και στη συνέχεια την απείλησε για να μη μιλήσει.
  • Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, και ενώ βρισκόταν στο σπίτι του δράστη, την απείλησε, βάζοντάς της μαχαίρι στο λαιμό.
  • Στις 10 Ιουνίου 2022 τα μεσάνυχτα τη βίασε.
  • Στις 11 Ιουνίου τη βίασε και την έδεσε με χειροπέδες, ενώ στη συνέχεια έφυγε και την εγκατέλειψε δεμένη.
  • Στις 20 Ιουνίου 2022 τη χτύπησε, τη βίασε και την έδεσε με χειροπέδες.
  • Στις 27 Ιουνίου 2022 σημειώθηκε ακόμα ένας βιασμός, όπως κατήγγειλε η 21χρονη στα Μέγαρα.

Η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ