Ελλαδα

Ημερίδα από την 3η ΥΠΕ Μακεδονίας για την παιδική κακοποίηση

Πώς μπορείτε να την παρακολουθήσετε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα τείνει το χέρι κατά παιδιού σε σκοτεινό δωμάτιο - Εικόνα που παραπέμπει σε κακοποιητική συμπεριφορά
© Unplash / Artyom Kabajev

Παιδική κακοποίηση: Η ημερίδα από την 3η ΥΠΕ Μακεδονίας στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Ημερίδα για την ανίχνευση και διαχείριση της παιδικής κακοποίησης διοργανώνει την ερχόμενη Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Συγκεκριμένα, η ημερίδα με θέμα «ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ: Πρακτικές γνώσεις για την ανίχνευση & τη διαχείρισή της», θα πραγματοποιηθεί στις 10:00-16:30 το πρωί της Πέμπτης και έχει στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας, και όχι μόνο, από έγκριτους ομιλητές, για τους τρόπους ανίχνευσης και αναγνώρισης της κακοποίησης στα παιδιά, τον συντονισμό και τη διαχείριση των περιστατικών από τους εμπλεκόμενους φορείς, τον ρόλο του Ιατροδικαστή και του Εισαγγελέα Ανηλίκων αλλά και την εμπειρία από δομές και μηχανισμούς για την ασφάλεια των παιδιών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στο κοινό της ημερίδας θα βρίσκονται, επίσης, δικηγόροι, κοινωνικοί λειτουργοί, εκπαιδευτικοί και φοιτητές Σχολών Υγείας και Παιδαγωγικών Σχολών.

Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν αυτή την ενδιαφέρουσα ημερίδα, μπορούν να το κάνουν είτε με φυσική παρουσία, είτε διαδικτυακά. Πληροφορίες για τον τρόπο εγγραφής και τον σύνδεσμο για τη διαδικτυακή παρακολούθηση θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας www.3ype.gr, από την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023. 

προγραμμα_ημεριδασ_page-0001

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ