Ελλαδα

Το σκίτσο του Αρκά για το κρύο που επιμένει

«Δεν είμαι χελιδόνι, είμαι πιγκουίνος»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αρκάς - Κακοκαιρία Μπάρμπαρα - Το σκίτσο για το κρύο, τα χιόνια και τον παγετό

Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα συνεχίζει να δείχνει τα δόντια της στην Αττική και σε άλλες περιοχές της χώρας. Ο Αρκάς, στο σκίτσο του με το οποίο καλημερίζει όσους μπαίνουν στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, αναφέρεται στο τσουχτερό κρύο και στα χιόνια που συνεχίζουν να πέφτουν.

Ο σκιτσογράφος προσεγγίζει με χιουμοριστική διάθεση την κακοκαιρία που συνεχίζεται, όπως φαίνεται και στο σκίτσο που ακολουθεί.

Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα επηρεάζει και σήμερα Πέμπτη (9/2) Δημόσιο, καταστήματα και σχολεία στα Βόρεια Προάστια της Αττικής. Ο πρωινός παγετός έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των λεωφορείων, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ.

Για σήμερα Πέμπτη (9/2) η ΕΜΥ αναμένει αυξημένες νεφώσεις με χιονόνερο και χιονοπτώσεις στην Αττική, ακόμη και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο, κυρίως στα βόρεια, με βαθμιαία όμως εξασθένηση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο παγετός συνεχίζεται, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 6 βαθμούς Κελσίου, την ώρα που το θερμόμετρο στα βόρεια του νομού συνεχίζει να δείχνει υπό το μηδέν.

Το σκίτσο του Αρκά για το τσουχτερό κρύο

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αρκάς αναφέρεται στον κρύο καιρό των τελευταίων ημερών. Το προηγούμενο σκίτσο του για την κακοκαιρία Μπάρμπαρα είχε γίνει viral στα social media.