Ναυάγιο με τρεις νεκρούς μετανάστες στη Λέσβο - Έρευνες για αγνοούμενους
16 άτομα έχουν ήδη διασωθεί
Λέσβος: Έρευνα και διάσωση για τον εντοπισμό μεταναστών μετά από ναυάγιο
Επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωση μεταναστών μετά από ναυάγιο στην περιοχή προβοσκίδα στην Ανατολική Λέσβο έχει στηθεί από νωρίς το πρωί της Τρίτης (7.2).
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η λέμβος χτύπησε σε βραχώδες σημείο στην περιοχή προβοσκίδα, αφού τοπικά πνέουν άνεμοι που ξεπερνούν τα 6 μποφόρ. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι 18 διασωθέντες, 41 άτομα βρίσκονταν στη λέμβο. Στην έρευνα συμμετέχουν ένα Super Puma, δύο περιπολικά του Λιμενικού και ένα πλοίο ανοικτής θαλασσής, ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται έρευνες και από ξηράς.
Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς. Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι πολύ δύσκολες, επικρατεί παγετός με ανέμους έξι μποφόρ και τοπικά με ριπές μέχρι και οκτώ Μποφόρ. Ήδη πέντε από τους διασωθέντες μεταφέρθηκαν με συμπτώματα υποθερμίας στο νοσοκομείο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Πού χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής
Νοσηλεύτηκε φέροντας πολλαπλές κακώσεις
Τα αιτήματα του ΣΑΤΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μέχρι πότε θα διατηρηθούν οι πολικές θερμοκρασίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.