Ελλαδα

Νέο μήνυμα του 112 στην Αττική για επικίνδυνες χιονοπτώσεις

«Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Meteo: Ο αντίκτυπος των ακραίων καιρικών φαινομένων στην Ελλάδα την περίοδο 2000 - 2023
Meteo: Ο αντίκτυπος των ακραίων καιρικών φαινομένων στην Ελλάδα © MIXAΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/ EUROKINISSI

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Νέο προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους της Αττικής

Νέο μήνυμα από το 112 εστάλη το μεσημέρι της Κυριακής (05/02) στα κινητά των κατοίκων της Αττικής προειδοποιώντας τους για επικίνδυνες χιονοπτώσεις στην περιοχή τους και καλώντας τους να περιορίσουν δραστικά τις μετακινήσεις τους.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Μήνυμα για επικίνδυνες χιονοπτώσεις στην περιοχή σας. Περιορίστε δραστικά τις μετακινήσεις και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών».

Νωρίτερα, προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 εκδόθηκε για τους κατοίκους της Εύβοιας, της Βοιωτίας, της Φθιώτιδας και της Μαγνησίας συμπεριλαμβανόμενου και των Σποράδων με αυστηρή σύσταση για δραστικό περιορισμό των μετακινήσεων.

Νωρίτερα η αστυνομία απαγόρευσε την κίνηση όλων των οχημάτων από τη Λαμία προς την Αθήνα κλείνοντας το ένα ρεύμα κυκλοφορίας της εθνικής οδού. Τα προβλήματα εντοπίζονται στην περιοχή της Υλίκης και της Θήβας και έτσι τα αυτοκίνητα τα οποία κινούνται από Λαμία προς Αθήνα στην περιοχή του Κάστρου εκτρέπονται από την εθνική οδό προς τη Λιβαδειά για να συνεχίσουν από εκεί προς τη Θήβα και την Αθήνα.

Πριν λίγο δόθηκε εντολή να κλείσουν την εθνική οδό από τη Λαμία και έτσι από την περιοχή της Στυλίδας εκτρέπονται προς Λαμία για να συνεχίσουν από την παλιά εθνική οδό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ