Ελλαδα

Αρναούτογλου: Ο Φεβρουάριος μπαίνει με νέα «κατεβασιά» κρύου και χιόνια στα πεδινά

Μετά τη μικρή βελτίωση, νέο κύμα κακοκαιρίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καλυμμένη από χιόνι περιοχή στον Διόνυσο
(φωτογραφία αρχείου) © ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Καιρός - Πρόγνωση Σάκη Αρναούτογλου για κρύο και χιόνια: Οι ενδείξεις για νέα κακοκαιρία στις αρχές Φεβρουαρίου

Πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια θα φέρει ο Φεβρουάριος, σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου. Παρότι ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί τις επόμενες ημέρες, από τα μέσα της νέας εβδομάδας, το σκηνικό θα αλλάξει και πάλι, επηρεάζοντας το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας. 

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, το Σαββατοκύριακο (28 και 29 Ιανουαρίου), αναμένεται να έχει άστατο καιρό κυρίως στα πιο νότια τμήματα. Η κακοκαιρία αποχωρεί προσωρινά, ενώ τα χιόνια θα εντοπίζονται μόνο στα ορεινά της βορειοδυτικής και κεντρικής Ελλάδας. Δευτέρα και Τρίτη ο βοριάς θα είναι έντονος όπως και η αίσθηση του κρύου, με μία νέα ατμοσφαιρική διαταραχή να «βγάζει» διάσπαρτα φαινόμενα. Η αλλαγή στο σκηνικό του καιρού αναμένεται από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας και ιδιαίτερα το τριήμερο 3, 4 και 5 Φεβρουαρίου 2023.  

Μάλιστα, ο Σάκης Αρναούτογλου σημειώνει ότι στις 2 και 3 Φεβρουαρίου 2023 αναμένονται «νέες κατεβασιές» με ακόμη πιο ψυχρού αέρα, οι οποίες θα ρίξουν περισσότερο τη θερμοκρασία, ενώ έκανε λόγο για ενδείξεις ότι χιόνια θα πέσουν και σε πεδινές περιοχές, δηλαδή πολύ πιο χαμηλά σε σχέση με τις χιονοπτώσεις που είδαμε στην τελευταία κακοκαιρία.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 27/01/2023 | ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ