Ελλαδα

Οικογενειακή τραγωδία στη Ζάκυνθο - Δύο αδέλφια νεκρά σε φωτιά (βίντεο)

Τους εντόπισαν πυροσβέστες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτιά σε μονοκατοικία
Φωτιά σε μονοκατοικία © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Ζάκυνθος - Φωτιά σε μονοκατοικία - Δύο νεκροί

Τραγωδία στη Ζάκυνθο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (26/1). Δύο άνθρωποι εντοπίστηκαν νεκροί σε μονοκατοικία, όπου εκδηλώθηκε φωτιά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Όπως έγινε γνωστό, νεκρά είναι δύο αδέλφια, ηλικίας 55 και 43 ετών.

Η πυρκαγιά τύλιξε το σπίτι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με τα δύο αδέλφια να μην προλαβαίνουν να απομακρυνθούν από την κατοικία και να χάνουν τη ζωή τους, όπως μετέδωσε το OPEN.

Κάτοικοι που μίλησαν στο ΑΠΕ, ανέφεραν ότι ακούστηκαν εκρήξεις τις πρώτες πρωινές ώρες από τη μονοκατοικία που βρίσκεται στην οδό Μπάφη.

Πυροσβέστες στη Ζάκυνθο εντόπισαν νεκρά τα αδέλφια

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αποτελούμενο από 11 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Οι πυροσβέστες που προχώρησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, εντόπισαν νεκρά τα αδέλφια.

Η φωτιά στη Ζάκυνθο προκάλεσε υλικές ζημιές στο σπίτι. Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για τη φονική φωτιά στη Ζάκυνθο με τα νεκρά αδέλφια

«Σοροί δύο (2) ανδρών εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, επί της οδού Μπάφη, στη Ζάκυνθο, κατά τις πρωινές ώρες σήμερα.

» Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν έντεκα (11) πυροσβέστες με πέντε (5) οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές. Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα» αναφέρει η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για την οικογενειακή τραγωδία με τα νεκρά αδέλφια στην πυρκαγιά.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cq1ymk0wnufl)

Η τραγωδία στη Ζάκυνθο εκτυλίχθηκε την ώρα που το νησί πλήττεται από πλημμύρες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ