- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνελήφθη ο προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis «Μάξιμος Σαράφης»
Με την κατηγορία της σύστασης και λειτουργίας εγκληματικής οργάνωσης
Συνελήφθη για απάτη ο προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis «Μάξιμος Σαράφης» - Ο τρόπος δράσης
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης στην Αττική, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν τρία άτομα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο «Μάξιμος Σαράφης» προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο πρώην υπεύθυνος Επικοινωνίας της Novartis συνελήφθη με την κατηγορία της σύστασης και λειτουργίας εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και διάπραξη απατών με τραπεζικά προϊόντα.
Φέρεται να εξαπατούσε επιχειρηματίες, αποσπώντας χρηματικά ποσά, για τη γρήγορη χορήγηση τραπεζικών δανείων.
Κατά την ίδια πηγή, τα δύο άλλα άτομα που συνελήφθησαν φαίνεται πως είχαν αποσπάσει το ποσό των 600.000 ευρώ.
Την έρευνα διενεργεί το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Οι κινήσεις καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας
Η επέμβαση των συνεργείων ήταν άμεση
Πότε ξεκινά η πρώτη περίοδος
Τι πρέπει να κάνετε μόλις τη λάβετε στα χέρια σας
Τι ισχύει για την εφαρμογή
Δρομολογείται η ένταξη νέων οδηγών στο δυναμικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.