Ελλαδα

Ζωντανή εντοπίστηκε η 44χρονη από τη Ρόδο που είχε εξαφανιστεί

Δείχνει χαμένη και εξαντλημένη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το αυτοκίνητο της 44χρονης που είχε εξαφανιστεί στη Ρόδο
Το αυτοκίνητο της 44χρονης που είχε εξαφανιστεί στη Ρόδο © dimokratiki.gr

Ρόδος: Βρέθηκε ζωντανή η 44χρονη που αγνοούταν - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Εντοπίστηκε από περιπατητή σε βουνό στα Μάσσαρη της Ρόδου η 44χρονη γυναίκα που αγνοείτο από την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, η γυναίκα έδωσε το όνομά τη στον περιπατητή, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως τρίτους και εκείνοι τις Αρχές.

Ακολούθησε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίηση της γυναίκας και τελικά διαπιστώθηκε πως πρόκειται για την 44χρονη μητέρα, που γεννήθηκε στην Πάτρα και κατοικεί στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα δείχνει χαμένη και εξαντλημένη.

Υπόθεση εξαφάνισης 44χρονης στη Ρόδο: Η επίσκεψη σε μοναστήρι και η ποινή φυλάκισης

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η 44χρονη είχε επισκεφτεί το μοναστήρι που δεν έχει αναγνωριστεί από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου του Αγίου Παϊσίου στον Αρχάγγελο.

Η 44χρονη φέρεται να αναχώρησε από τον συγκεκριμένο χώρο μόνη της με το αυτοκίνητό της προς άγνωστη κατεύθυνση. Το πρωί της Τρίτης το αυτοκίνητό της βρέθηκε από κάτοικο της Μαλώνας ντελαπαρισμένο σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή «Νιόγλια» που οδηγεί στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου.

Η 44χρονη είχε καταδικαστεί τον Μάρτιο του 2022 σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών και χρηματική ποινή ύψους 3.000 ευρώ από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου για παράβαση του νόμου περί υποχρεωτικής φοίτησης στο νηπιαγωγείο, στο δημοτικό σχολείο και στο γυμνάσιο.

Την 8η Μαρτίου 2022 παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου για να εξεταστεί ως ύποπτη, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης για τυχόν τέλεση του προαναφερόμενου αδικήματος μετά από αναφορά της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου.

Στο πλαίσιο της εξέτασής της ανέφερε ότι δεν αρνήθηκε την αποστολή του παιδιού της στο σχολείο και δη στο νηπιαγωγείο και ότι ο μόνος λόγος που δεν πηγαίνει είναι επειδή δεν δέχεται τη μάσκα. Με εντολή της Εισαγγελέως Υπηρεσίας συνελήφθη και απολογήθηκε.

Ισχυρίστηκε ότι το παιδί έχει πρόβλημα και δεν μπορεί να φορέσει τη μάσκα και για τον λόγο αυτό δεν πάει στο σχολείο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ