Ελλαδα

Συνελήφθη 20χρονος για τη συμπλοκή με έναν νεκρό στην Ομόνοια - Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συμπλοκή με έναν νεκρό στην Ομόνοια
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Συμπλοκή με νεκρό στην Ομόνοια: Η σύλληψη δράστη, η ταυτοποίηση και η αναζήτηση των τεσσάρων φερόμενων δραστών

Ένας 20χρονος συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές για τη δολοφονία άνδρα κατά τη διάρκεια συμπλοκής το απόγευμα της Κυριακής (15.1) στην Ομόνοια

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ., ο 20χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία και απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά δύο ακόμη προσώπων. Οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τέσσερα άτομα, τα οποία φέρεται να συμμετείχαν στη συμπλοκή. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Εξιχνιάσθηκαν, από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία αλλοδαπού και η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο αλλοδαπών, μετά από συμπλοκή που σημειώθηκε μεταξύ δύο ομοεθνών ομάδων, απογευματινές ώρες της 15-1-2023 στην περιοχή της Ομόνοιας.

» Από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, ταυτοποιήθηκαν τέσσερις δράστες (δύο 21χρονοι, 20χρονος και 18χρονος) που συμμετείχαν στην ομάδα που επιτέθηκε με αιχμηρά αντικείμενα στην έτερη ομάδα ομοεθνών τους, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του θύματος και τον τραυματισμό των δύο αλλοδαπών. Από τη συνδυαστική αξιολόγηση πληροφοριακών δεδομένων και αποδεικτικών μέσων, προέκυψε ότι δύο εκ των ανωτέρω (21χρονος και 20χρονος) τραυμάτισαν με μαχαίρι το θύμα που υπέκυψε στα τραύματα του.

» Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 17-1-2023 από ανωτέρω αστυνομικούς 20χρονος αλλοδαπός, αναζητούνται οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι και συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων εμπλεκομένων. Οι ανωτέρω κατηγορούμενοι έχουν συλληφθεί κατά το παρελθόν για –κατά περίπτωση- παράβαση του νόμου περί όπλων, περί αλλοδαπών, περί εξαρτησιογόνων ουσιών, κλοπή κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και αρπαγή ανηλίκων.

» Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY