Νεκρός βρέθηκε 52χρονος στα Χανιά - Ήταν δεμένος και φιμωμένος
Η αστυνομία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας


Χανιά: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του - Ήταν φιμωμένος και χτυπημένος - Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών
Τις επαφές που είχε τον τελευταίο καιρό ένας 52χρονος «σαρώνουν» οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων, προκειμένου να εντοπίσουν τον δράστη ή τους δράστες του φονικού που αποκαλύφθηκε το βράδυ της Κυριακής.
Θύμα είναι ένας παλιός γνώριμος των αστυνομικών για υποθέσεις ναρκωτικών, ο οποίος βρέθηκε μέσα στο σπίτι του φιμωμένος και χτυπημένος στο πρόσωπό του.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, ο 52χρονος δολοφονήθηκε το τελευταίο 24ωρο και φαίνεται ότι χτυπήθηκε με γροθιές στο πρόσωπο.
Προφανώς, αναφέρουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που συμμετέχουν στις έρευνες, ο δράστης ή οι δράστες φαίνεται να «ανέκριναν το θύμα τους σαν να έψαχναν κάτι που είχε ο 52χρονος στην κατοχή του».
Ήδη, αναζητούνται υλικά από κάμερες της περιοχής, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί κάποιο πλάνο του δολοφόνου που θα οδηγήσει στην ταυτότητα του.