Ελλαδα

Το σκίτσο του Αρκά για τους Αντώνηδες που γιορτάζουν σήμερα

Η ξεχωριστή καλημέρα του Θανασάκη στους εορτάζοντες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Θανασάκης του Αρκά εύχεται «χρόνια πολλά» στους Αντώνηδες που γιορτάζουν σήμερα Τρίτη (17/1)
Ο Θανασάκης του Αρκά εύχεται «χρόνια πολλά» στους Αντώνηδες που γιορτάζουν σήμερα Τρίτη (17/1) © Arkas - The Original Page/Facebook

Αρκάς για Αντώνηδες - Το σκίτσο για την ονομαστική εορτή - Η καλημέρα του σκιτσογράφου στους εορτάζοντες σήμερα Τρίτη (17/1)

Ο Αρκάς έχει μια ξεχωριστή καλημέρα για τους Αντώνηδες που γιορτάζουν σήμερα Τρίτη (17/1). Ο αγαπημένος σκιτσογράφος έχει βάλει τον «Θανασάκη» να καλημερίσει τους Αντώνηδες με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο.

Αντώνης, Αντωνία και Θεοδόσης έχουν την τιμητική τους σήμερα, με συγγενείς, φίλους και συναδέλφους να εύχονται στα αγαπημένα τους πρόσωπα υγεία, χαρά και ευτυχία.

Ορθόδοξος Συναξαριστής: Άγιος Αντώνιος ο Μέγας, Άγιος Γεώργιος ο Νέος εξ Ιωαννίνων, Όσιος Αντώνιος ο νέος ο Θαυματουργός, Άγιος Θεοδόσιος ο Μεγάλος ο βασιλεύς, Όσιος Αχιλλάς, Άγιοι Ιουνίλλα και Τουρβών, Άγιος Αντώνιος Αρχιεπίσκοπος Νόβγκοροντ Ρωσίας, Όσιος Αντώνιος εκ Ρωσίας, Όσιος Αντώνιος ο Μετεωρίτης (Καντακουζηνός), Όσιος Φιλόθεος, Άγιος Αντώνιος Επίσκοπος Βολογκντά της Ρωσίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ