Ελλαδα

Ελένη Τοπαλούδη: Οι γονείς της πήγαν τούρτα γενεθλίων στον τάφο της - Τα μηνύματα της μητέρας

«Και έρχεται μια νύχτα που στα γκρεμίζει όλα»

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ελένη Τοπαλούδη: Γενέθλια στον τάφο της έκαναν οι γονείς της - Θα γινόταν 26 - Τα μηνύματά τους

Η Ελένη Τοπαλούδη, που βιάστηκε και δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο, θα είχε σαν εχθές 15 Ιανουαρίου τα γενέθλιά της.

Οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας βρέθηκαν στον τάφο της στο Διδυμότειχο με μια τούρτα για τα γενέθλια του παιδιού τους.

Η μητέρα της, Κούλα Αρμουτίδου αλλά και ο πατέρας της, Ιωάννης Τοπαλούδης με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησαν να στείλουν τα δικά τους μηνύματα, με αφορμή τα γενέθλια της κόρης τους.

Τα μηνύματα της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη:

«Ελένη μου, κοριτσάκι μου, ανθέ της Νιότης, θησαυρέ μου.

15/1/1997

15/1/2023

Γεννήθηκες και γέμισε η ζωή μου με αισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης. Ήσουν Ελένη μου ό,τι πιο όμορφο θα μπορούσε να μου συμβεί. Ένα μικρό πλασματάκι, ένα μικρούλι τοσοδούλι που είχε την ανάγκη μου. Ήταν τόσο μοναδική και ανεπανάληπτη η στιγμή που σε έφερα στο φως που ευχαριστούσα το Θεό γι’ αυτό το Θείο δώρο.

Και έρχεται ξαφνικά μια αποφράδα νύχτα που στα γκρεμίζει όλα. Γιατί υπάρχουν γύρω μας ανθρωπόμορφα κτήνη χωρίς καρδιά και ψυχή μες στα στήθη τους. Αυτοί οι φονιάδες, οι στυγεροί δολοφόνοι δεν υπολόγισαν ούτε μάνες, ούτε πατεράδες, ούτε αδέρφια ούτε κανέναν. Ευτυχώς που υπάρχει αυτή "Η ΘΕΙΑ". "Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ". Σ ΑΥΤΗΝ ΕΝΑΠΟΘΕΤΩ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΟΥ. ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!!

Σε ποιους να πιστέψω; Σε ποιο σύστημα; Ας σκεφτούν όλοι αυτοί που αποτελούν το σύστημα. Ποιος δικαιολογεί και ξεπλένει τους δράστες, τους βιαστές και τους δολοφόνους;

Ας σκεφτούμε και ας προβληματιστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!! ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!».

Λίγη ώρα αργότερα η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας έκανε μία ακόμα ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της.

«Ελένη μου, δεν μπορώ, δεν αντέχω την απουσία σου. Ελένη μου, αχ κοριτσάκι μου.

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ, ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Η ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΨΗ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΑΣΜΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΞΟΥΘΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΔΥΝΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

49 Μήνες και 18 μέρες χωρίς εσένα μόνο η ψυχή μου ξέρει τι περνάω.

Πονάω, πονάω, πονάω».

Το μήνυμα του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη:

«Αγαπημένη μας Ελενίτσα, 15 Ιανουαρίου 2023. Σήμερα θα έκλεινες τα 26 σου χρόνια. Τα 26 κεράκια σου τα σβήσαμε εγώ, η μαμά σου και ο αδερφός σου, μπροστά στην αιώνια κατοικία σου.

Σαν σήμερα, 15 Ιανουαρίου 1997, η ΜΑΝΑ ΚΟΥΛΑ άρχισε να σου τραγουδάει τα υπέροχα νανουρίσματα που κάθε μάνα βγάζει μέσα από την καρδιά της - μέσα από την ψυχή της.

Εγώ, ο δύσμοιρος πατέρας σου, αγαπημένη μου ΕΛΕΝΗ, σου σιγοτραγουδώ ένα απ' τα πιο συγκινητικά (όχι βέβαια τόσο όσο μιας ΜΑΝΑΣ) νανουρίσματα. Ένα νανούρισμα του συντοπίτη μας Χρόνη Αηδονίδη: "Βλέφαρό μου"!

Και μην ξεχάσεις, Ελένη μου, να μου πεις "Ευχαριστώ καλέ μου πατέρα", όπως έκανες κάθε φορά".

Α, ρε γονείς... όλοι νοιάζονται για άλλους νεκρούς και κλείνουν οι δρόμο και βάφονται παγκάκια και φυτεύονται δέντρα και κλαίνε χαμένα μεγαλεία. Μην έρθουν οι ξένοι και μας δούνε όπως είμαστε. Βρώμικοι».