Ελλαδα

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στον Κηφισό - Μετ' εμποδίων η κίνηση σε κεντρικούς οδικούς άξονες

Πού υπάρχουν καθυστερήσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kifisos-mpotiliarisma
Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό/ ©INTIMENEWS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Κίνηση τώρα: Τροχαίο στην Κηφισιά έχει «παραλύσει» τον Κηφισό - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της κηδείας του τέως βασιλιά - Πού υπάρχουν καθυστερήσεις

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Παραλιακή έως τη Νέα Φιλαδέλφεια, λόγω τροχαίου νωρίτερα στη Κηφισιά. Δυσκολίες στην κάθοδο από Κόκκινο Μύλο έως Ρέντη.

Δυσκολίες στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί προς Διυλιστήρια και μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λ. Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Προβλήματα στην Παραλιακή ανά τμήματα στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της λεωφόρου Αλίμου μέχρι και την πλατεία Ιπποδαμείας.

Αυξημένη κίνηση στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό από το ύψος του Χολαργού αλλά κι εν συνεχεία από τη Δουκίσσης Πλακεντίας έως την έξοδο στην Αθηνών-Λαμίας.

Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο χαμηλές ταχύτητες από κόμβο έως το Δαχτυλίδι της Λ. Κηφισίας.

Δύσκολη και η Λ. Λαυρίου στο ύψος του Σταυρού.

Λόγω της νεκρώσιμης ακολουθίας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, εφαρμόζονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικές αρτηρίες του κέντρου της Αθήνας.

Έως τις 14:00’ προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις οδούς Μητροπόλεως σε όλο το μήκος της, Αιόλου στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ανδριανού και Ερμού, Ερμού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αιόλου και Αθηνάς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ