Ελλαδα

Τροχαίο στη Βούλα: Στο νοσοκομείο η 15χρονη μετά την παράσυρση - Τι ισχυρίζεται η οδηγός (βίντεο)

Τα νεότερα για την υγεία της μαθήτριας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
troxaio-voula-parasyrsi

Τροχαίο στη Βούλα - Η παράσυρση της 15χρονης μαθήτριας σε διάβαση στη λεωφόρο Βουλιαγμένης - Η κατάσταση της υγείας της - Οι πρώτες δηλώσεις από την οδηγό

Στη Βούλα η προανάκριση για το τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα την παράσυρση της 15χρονης μαθήτριας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Τα νεότερα για την υγεία της 15χρονης, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αναφέρουν ότι η ανήλικη μαθήτρια έχει τραύματα σε χέρι, πόδι και πρόσωπο.

Το τροχαίο στη Βούλα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (12/1). Η 15χρονη πήγαινε στο σχολείο της, όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονη γυναίκα.

Η ανήλικη θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία, προκειμένου να υπάρχει μια συνολική εικόνα για την κατάσταση της υγείας της.

Πώς έγινε το τροχαίο στη Βούλα - Τι δήλωσε η οδηγός για την παράσυρση της 15χρονης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μαθήτρια στη Βούλα περνούσε από διάβαση, κατευθυνόμενη προς το σχολείο της.

Το ΙΧ, που οδηγούσε η 59χρονη, φέρεται να πέρασε με κόκκινο, παρασύροντας την 15χρονη και πετώντας την στον αέρα. Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η οδηγός ανέφερε ότι δεν πρόλαβε να σταματήσει.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τη μαθήτρια στο νοσοκομείο «Παίδων».

Σημειώνεται ότι οι αρχικές πληροφορίες από την Τροχαία που έκαναν λόγο για παράσυρση και εγκατάλειψη στη Βούλα από την οδηγό του οχήματος, δεν επιβεβαιώθηκαν, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Η 59χρονη παρέμεινε στο σημείο, απλώς σταμάτησε λίγο πιο κάτω.

«Την πέταξε πάνω από το ύψος του καπό» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας για το τροχαίο στη Βούλα με την παράσυρση της 15χρονης μαθήτριας.

Τροχαίο στη Βούλα: Ι.Χ. παρέσυρε 15χρονη - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας | 12/1/23 | ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ