- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μεθυσμένος 44χρονος επιτέθηκε στην πρώην γυναίκα του, τον γιο της και τρεις αστυνομικούς
Το χρονικό της υπόθεσης
Βόλος: Ένας 44χρονος μέθυσε και επιτέθηκε στην πρώην γυναίκα του, τον 24χρονο γιο της και τρεις αστυνομικούς
Για όλα φταίει το «ουίσκι» είπε στους δικαστές 44χρονος στον Βόλο, που στις 23 Δεκεμβρίου του 2022 επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του, στον 24χρονο γιό της από προηγούμενο γάμο και τρεις αστυνομικούς, που επιχείρησαν να τον συλλάβουν μετά από το επεισόδιο.
Οι αστυνομικοί κατέθεσαν πως ο 44χρονος ηταν εξαγριωμένος, τους γρονθοκοπούσε και τους κλωτσούσε, ενώ απειλούσε την πρώην οικογένειά του.
Σύμφωνα με το gegonotanews.gr, o 24χρονος γιος της συζύγου του, όσο και η 46χρονη μητέρα κατέθεσαν χθες στο Αυτόφωρο πως δεν επιθυμούν τη δίωξή του γιατί έχουν συμφωνήσει να πάρουν διαζύγιο και να απαλλαγούν οριστικά από την βια που προκαλεί συνεχώς με επεισόδια ο 44χρονος, ο οποίος θα μετακομίσει στην Αθήνα.
Παραδέχτηκε τις πράξεις του
Ο δράστης στην απολογία του παραδέχθηκε τις πράξεις του, τις απέδωσε, ωστόσο, στο γεγονός ότι ηταν μεθυσμένος. «Θα σας εξαφανίσω όλους», φώναζε στο επεισόδιο που δημιούργησε στις 23 Δεκεμβρίου ενώ εκτός από τους αστυνομικούς χτύπησε και τον 24χρονο γιο της συζύγου του. «Θα σε σκοτώσω, θα σε θάψω, θα σε βρουν νεκρό» είπε στον 24χρονο ενώ στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σπίτι μετά την καταγγελία από τη 46χρονη, είπε πως «γράφει στα … του τους νόμους» και τους αποκάλεσε «σκουλήκια».
Το Αυτόφωρο του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή και αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυξημένη κίνηση σε Κινέττα και Ελευσίνα, αλλά χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις
«Υγειονομική βόμβα» καταγγέλλουν τοπικοί φορείς
Προβλήματα στην κυκλοφορία
Υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Κρήτη
Εννέα μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε στα Ιωάννινα
Η ζωή μας μέσα στην κίνηση και οι εξαγγελίες που δεν λύνουν το πρόβλημα
Έναρξη εξετάσεων και στα γυμνάσια
Γιατί δημιουργείται σύγχυση με την Πεντηκοστή
Θερμοκρασία έως 34°C σε αρκετές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Κατασχέθηκαν οχήματα, πλαστές πινακίδες και χαρτονομίσματα
Μηδενική ανοχή από την Πυροσβεστική - Ήδη έχουν επιβληθεί 365 πρόστιμα και έγιναν 60 συλλήψεις
Ένα από τα πιο δημοφιλή αστρονομικά φαινόμενα για το ευρύ κοινό
H συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της
Η ημέρα δεν συγκαταλέγεται στις υποχρεωτικές αργίες
Λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Αρετσού - Μεταφέρθηκε στο 424
Προσωρινά κρατούμενος ένας από τους 22 κατηγορούμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.