Ελλαδα

Προφυλακιστέος o 36χρονος στη Δράμα για βιασμό και απόπειρα βιασμού ανήλικων αγοριών

Eίχε οδηγηθεί νωρίτερα στον ανακριτή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Προφυλακιστέος o 36χρονος στη Δράμα για βιασμό και απόπειρα βιασμού ανήλικων αγοριών

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος 36χρονος για βιασμό και απόπειρα βιασμού ανήλικων αγοριών

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 36χρονος, ο οποίος συνελήφθη στη Δράμα μετά από ένταλμα για βιασμό και απόπειρα βιασμού δύο ανήλικων αγοριών. Ο 36χρονος μπήκε στο μικροσκόπιο των αρχών μετά την καταγγελία του 15χρονου, για απόπειρα βιασμού, όταν έμεινε στο σπίτι του φίλου του τη νύχτα των Χριστουγέννων.

Ο 16χρονος φέρεται να καλούσε τον φίλο του να μείνει στο σπίτι για να γλιτώσει από όλα όσα βίωνε από τον σύντροφο της μητέρας του. Οι αρχές διαπίστωσαν ότι από τον Μάρτιο του 2021 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2022 κακοποιούσε τον 15χρονο γιο της συντρόφου του.

Δράμα: Τι αποκάλυψε η μητέρα του 15χρονου

Ο 15χρονος μίλησε στη μητέρα του για όλα όσα είχε υποστεί μετά από παραίνεση της παρέας του. «Πήγαν, κοιμηθήκανε μαζί και αυτός ο κύριος ασέλγησε πάνω του, και από εκεί και πέρα δεν μου το έλεγε ο γιος μου. Μετά από δύο ημέρες τον πίεσε όλη του η παρέα. Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει “μαμά πρέπει να φύγεις από τη δουλειά έχω να σου πω κάτι πάρα πολύ σοβαρό δεν μπορώ άλλο να το κρύβω”», είπε η μητέρα του στον ΑΝΤ1.

«Για τον φίλο του γιου μου δεν ξέρω, δεν άκουσα τίποτα, εγώ κοιμόμουν. Αλλά για το παιδί μου ό,τι είναι να γίνει θα αναφερθεί στον ανακριτή αν χρειαστεί και στον εισαγγελέα. Εδώ και πόσες ημέρες φωνάζω λέγοντας "να μου πει την αλήθεια, το τι συμβαίνει". Δεν μου είπε κάτι. Αν το έκανε υπάρχει Δικαιοσύνη. Εμένα το παιδί δεν μου αναφέρθηκε σε κάτι τέτοιο. Δεν μου είπε ‘ξέρεις κάτι μαμά; Ο κύριος αυτός με κακοποίησε σεξουαλικά η πήγε να το κάνει. Ούτε μου είχε παραπονεθεί ποτέ, ούτε είχα δει κάποια συμπεριφορά άσχημη. Ούτε εγώ ούτε ο πατέρας του κατηγορούμενου, ούτε οι δικοί μου άνθρωποι από τη δικιά μου την πλευρά» περιέγραψε η μητέρα και στο Star.

Ο κατηγορούμενος δεν συνελήφθη από τις αρχές. Οι έρευνες συνεχίστηκαν και οι αρχές διαπίστωσαν ότι από τον Μάρτιο του 2021 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2022 κακοποιούσε σεξουαλικά τον 16χρονο γιο της συντρόφου του. «Ήμουν σχεδόν σίγουρη γιατί εκείνο το παιδί ήθελε πολύ καιρό κάτι να μου πει και δεν το αφήνανε. Συνέχεια ήθελε να μου πει κάτι. Του έλεγα “ναι αγόρι μου πες μου τι έχει συμβεί”, δε μου έλεγε. Αυτά τα πράγματα πρέπει να λέγονται γιατί υπάρχουν πολλά τέτοια περιστατικά», πρόσθεσε η μητέρα του 15χρονου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ