- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Ιωάννα Κολοβού στους συναδέλφους της: «Ζητώ τη βοήθειά σου για να σώσω το σπίτι μου»
Ο τραπεζικός λογαριασμός για τη συγκέντρωση χρημάτων
Συγκέντρωση χρημάτων για την Ιωάννα Κολοβού - Η έκκλησή της για οικονομική βοήθεια - Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για το σπίτι της δημοσιογράφου
Έκκληση για οικονομική βοήθεια στους συναδέλφους της δημοσιογράφους και μέλη της ΕΣΗΕΑ απευθύνει η Ιωάννα Κολοβού, προκειμένου να σώσει το σπίτι της.
Η μοναδική κατοικία που διέθετε, βγήκε σε πλειστηριασμό, με αποτέλεσμα η Ιωάννα Κολοβού να μείνει για λίγο χωρίς σπίτι.
Ειδικότερα, τον Νοέμβριο δικαστικός επιμελητής, συνοδεία αστυνομικών, πήγε να της κάνει έξωση από το σπίτι της στα Ιλίσια. Επικράτησε ένταση, με την Ιωάννα Κολοβού να απευθύνει έκκληση στα social media για βοήθεια. Όπως είπε, «έσπασαν την πόρτα» με ηλεκτρικό πριόνι και τη χτύπησαν «πολύ δυνατά στο χέρι».
«Η αντίδραση του κόσμου και η μεγάλη δημοσιότητα οδήγησαν τον εκ του πλειστηριασμού “αγοραστή” στην απόφαση να μου επιστρέψει το σπίτι , έναντι του τιμήματος που το “αγόρασε” από την Εθνική Τράπεζα (92.000 ευρώ) συν τα έξοδα του» αναφέρει στη νεότερη δήλωσή της η Ιωάννα Κολοβού, γνωστοποιώντας ότι το ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί είναι 110.000 ευρώ.
«Αυτός είναι ο λόγος, που σήμερα γνωστοποιώ τον λογαριασμό μου στην Τράπεζα Πειραιώς στον οποίο όλοι μπορούν να καταθέσουν, ακόμη και ένα ελάχιστο συμβολικό ποσό» προσθέτει η δημοσιογράφος.
- ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΚΟΛΟΒΟΥ,ΙΩΑΝΝΑ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ
- IBAN: GR92 0172 0100 0050 1001 7396 149
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την Ιωάννα Κολοβού και το σπίτι της
«Να στηρίξουμε όλοι μαζί την Ιωάννα Κολοβού Το Διοικητικό Συμβούλιο, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, συζήτησε, μεταξύ άλλων, για μια ακόμη φορά, το θέμα της συναδέλφου Ιωάννας Κολοβού. Όπως είναι γνωστό, η Ιωάννα Κολοβού είναι ένα από τα θύματα της κατάργησης του θεσμού της προστασίας της πρώτης κατοικίας, της οποίας το μοναδικό σπίτι που διέθετε εκπλειστηριάσθηκε για μικρό χρέος προς την Τράπεζα.
» Ακολούθησαν οι άγριες σκηνές που μεταδόθηκαν από τα ΜΜΕ στην προσπάθεια του νέου ιδιοκτήτη να την εκδιώξει από το σπίτι, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί λαϊκή κατακραυγή και κύμα συμπαράστασης προς τη συνάδελφο.
» Καλούμε όλους τους συναδέλφους να στηρίξουμε όλοι μαζί και να συνδράμουμε με κάθε δυνατό τρόπο την Ιωάννα Κολοβού. Πρωτίστως, όμως, ζητάμε από την Κυβέρνηση να σκύψει πάνω στο πρόβλημα των οφειλετών-δανειοληπτών και στον αγώνα τους να διασώσουν την πρώτη κατοικία τους, με νομοθετικό πλαίσιο που θα τους προστατεύει πραγματικά» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την Ιωάννα Κολοβού και την οικονομική στήριξη που χρειάζεται για το σπίτι της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυξημένη κίνηση σε Κινέττα και Ελευσίνα, αλλά χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις
«Υγειονομική βόμβα» καταγγέλλουν τοπικοί φορείς
Προβλήματα στην κυκλοφορία
Υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Κρήτη
Εννέα μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε στα Ιωάννινα
Η ζωή μας μέσα στην κίνηση και οι εξαγγελίες που δεν λύνουν το πρόβλημα
Έναρξη εξετάσεων και στα γυμνάσια
Γιατί δημιουργείται σύγχυση με την Πεντηκοστή
Θερμοκρασία έως 34°C σε αρκετές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Κατασχέθηκαν οχήματα, πλαστές πινακίδες και χαρτονομίσματα
Μηδενική ανοχή από την Πυροσβεστική - Ήδη έχουν επιβληθεί 365 πρόστιμα και έγιναν 60 συλλήψεις
Ένα από τα πιο δημοφιλή αστρονομικά φαινόμενα για το ευρύ κοινό
H συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της
Η ημέρα δεν συγκαταλέγεται στις υποχρεωτικές αργίες
Λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Αρετσού - Μεταφέρθηκε στο 424
Προσωρινά κρατούμενος ένας από τους 22 κατηγορούμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.